Lirik lagu Dewi Kirana Aja Dipindo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Duh Wong Lanang Kula Emong Dipindo
Krasa Lara Waktu Diwayu Loro
Rabi Siji Ora Kuat Ngempani
Kula Emong Yen Arep Dibaleni

Wis Sepian Kula Pernah Diwayu
Lara Pikir Yen Bengi Bli Bisa Turu
Rumah Tangga Boro-boro Mekaya
Sandang Pangan Sering Jaluk Ning Mertua

Reff:
Kakang Mikira Anake Wis Jaluk Kawin
Sing Dadi Bapane Masih Bli Weruh Isin
Kula Bli Tahan Lamon Cintane Wayuan
Bagen Pegatan Kula Dadi Rangdaan
Yen Maksa Pujare Kono Kula Emong Dipindo

Wis Sepian Kula Pernah Diwayu
Lara Pikir Yen Bengi Bli Bisa Turu
Rumah Tangga Boro-boro Mekaya
Sandang Pangan Sering Jaluk Ning Mertua

Reff:
Kakang Mikira Anake Wis Jaluk Kawin
Sing Dadi Bapane Masih Bli Weruh Isin
Kula Bli Tahan Lamon Cintane Wayuan
Bagen Pegatan Kula Dadi Rangdaan
Yen Maksa Pujare Kono Kula Emong Dipindo

Duh Wong Lanang Kula Emong Dipindo
Krasa Lara Waktu Diwayu Loro
Rabi Siji Ora Kuat Ngempani
Kula Emong Yen Arep Dibaleni
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Aja Dipindo Dewi Kirana, lirik lagu Dewi Kirana Aja Dipindo, lirik Aja Dipindo Dewi Kirana, lirik Dewi Kirana Aja Dipindo, Kumpulan lirik lagu Dewi Kirana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dewi Kirana terlengkap
  Dewi Kirana   Writed by Admin  264x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram