Lirik lagu Iink Kurnia Dipegat Mitoha
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ah.ah.ah Ulah Jalan Ka Dinya

Kuring Sok Dipegat Mitoha
Mitoha Anu Urut Bahela..
Pedah Anak Na Ges Jadi Randa..


Mun Pareng Amprok Pajonghok

Nyiranda Sok Nanya Tihela
Hate Mah Arek Balaka Nyarita
Sok Sieun Anjeuna Heunteu Narima

Duriat Dipaksa Kudu Papegat

Pedah Kuring Telat
Mere Duit Balanja

Kahayang Mitoha Tong Pipilueun

Rumah Tangga Kuring Jadi Awut Awutan
Ah.ah.ah..ulah Jalan Ka Dinya


Ah.ah.ah..ulah Jalan Kadinya

Kuring Sok Dipegat Mitoha

Mitoha Anu Urut Bahela
Pedah Anakna Geus Jadi Randa

Mun Pareng Amprok Pajonghok

Nyiranda Sok Naros Ti Heula
Hate Mah Arek Balaka Nyarita
Sok Sieun Anjeuna
Sieun Henteu Narima

Duriat Dipaksa Kudu Papeugat

Pedah Kuring Telat
Mere Duit Balanja

Kahayang Mitoha Tong Pipilueun

Rumah Tangga Kuring Jadi Awut Awutan...

Duriat Dipaksa Kudu Papegat

Pedah Kuring Telat Mere
Duit Balanja...

Kahayang Mitoha Tong Pipilueun

Rumah Tangga Kuring
Jadi Awut Awutan
Ah.ah.ah...ulah Jalan Kadinya
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Dipegat Mitoha Iink Kurnia, lirik lagu Iink Kurnia Dipegat Mitoha, lirik Dipegat Mitoha Iink Kurnia, lirik Iink Kurnia Dipegat Mitoha, Kumpulan lirik lagu Iink Kurnia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Iink Kurnia terlengkap
  Iink Kurnia   Writed by Admin  254x     Saturday, 12-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram