Lirik lagu Nurhana Keno Godho
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nalikane Dek Jaman Semono
Tresnamu Setyo Lan Tuhu
Anane Mung Tansah Ngalembono
Sasat Ora Nate Cidro

Mulo Aku Tansah Animbangi
Tresnaku Ginowo Mati
Ora Ono Lingtang Kang Sumunar
Amung Ndiko Pepujanku

Sliramu Pamit Tugas Ngayahi
Mrih Rahayu Ning Sesami
Nggonku Muji Kariyo Basuki
Suk Kapan Anggonmu Bali?

Peteng Dedet Rasa Ning Atiku
Bareng Keprungu Kabarmu
Nyatane Sing Kondur Mung Layangmu
Ora Liyo Keno Godo

Sliramu Pamit Tugas Ngayahi
Mrih Rahayu Ning Sesami
Nggonku Muji Kariyo Basuki
Suk Kapan Anggonmu Bali?

Peteng Dedet Rasa Ning Atiku
Bareng Keprungu Kabarmu
Nyatane Sing Kondur Mung Layangmu
Ora Liyo Keno Godo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Keno Godho Nurhana, lirik lagu Nurhana Keno Godho, lirik Keno Godho Nurhana, lirik Nurhana Keno Godho, Kumpulan lirik lagu Nurhana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Nurhana terlengkap, Download Lirik Lagu Keno Godho Nurhana, Chord dan Lirik Lagu Keno Godho Nurhana, Terjemahan Lirik Lagu Keno Godho Nurhana,Nurhana Dangdut - Lirik Lagu Keno Godho, Profil Nurhana dan Lagu Keno Godho, Genre Dangdut - Lirik Lagu Keno Godho NurhanaKeno Godho
  Nurhana   Writed by Admin  1332x     Wednesday, 06-07-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram