Lirik lagu Nurhana Bowo Sinom Ojo Lamis
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
BAWA SINOM:

YEN KOWE TANSAH LELEWA

ADAAN SOK DEMEN NGAPUSI
BECIK ALUWUNG PRASAJA
MUNG WELINGKU AJA LAMIS
YEN KOWE SENENG LAMIS

GAMPANG KENA ING BEBENDU
TUMRAPING SESRAWUNGAN
MBOK AJA SOK SENENG LAMIS
SENENG LAMIS
GAMPANG KENA RASA CIDRA

AJA SOK GAMPANG

JANJI WONG MANIS
YEN TA AMUNG LAMIS
BECIK ALUWUNG PRASAJA NIMAS
ORA AGAWE CUWA

TANSAH NGUGEMI
TRESNAMU WINGI
JEBUL AMUNG LAMIS
KAYA NGENTENI THUKULE JAMUR
ING MANGSA KETIGA

AKU IKI PRASASAT
LARA TAN ANTUK JAMPI
MBOK AJA AMUNG LAMIS
KANG UWIS DADINE BANJUR KIKIS

AKEH TULADA KANG DEMEN CIDRA
URIPE REKASA
MILIH SAWIJI ENDI KANG SUCI
TANGGUNG BASA MUKTI

AJA SOK GAMPANG

JANJI WONG MANIS
YEN TA AMUNG LAMIS
BECIK ALUWUNG PRASAJA NIMAS
ORA AGAWE CUWA

TANSAH NGUGEMI
TRESNAMU WINGI
JEBUL AMUNG LAMIS
KAYA NGENTENI THUKULE JAMUR
ING MANGSA KETIGA

AKU IKI PRASASAT
LARA TAN ANTUK JAMPI
MBOK AJA AMUNG LAMIS
KANG UWIS DADINE BANJUR KIKIS

AKEH TULADA KANG DEMEN CIDRA
URIPE REKASA
MILIH SAWIJI ENDI KANG SUCI
TANGGUNG BASA MUKTI
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Bowo Sinom Ojo Lamis Nurhana, lirik lagu Nurhana Bowo Sinom Ojo Lamis, lirik Bowo Sinom Ojo Lamis Nurhana, lirik Nurhana Bowo Sinom Ojo Lamis, Kumpulan lirik lagu Nurhana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Nurhana terlengkap, Download Lirik Lagu Bowo Sinom Ojo Lamis Nurhana, Chord dan Lirik Lagu Bowo Sinom Ojo Lamis Nurhana, Terjemahan Lirik Lagu Bowo Sinom Ojo Lamis Nurhana,Nurhana Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Bowo Sinom Ojo Lamis, Profil Nurhana dan Lagu Bowo Sinom Ojo Lamis, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Bowo Sinom Ojo Lamis NurhanaBowo Sinom Ojo Lamis
  Nurhana   Writed by Admin  2621x     Tuesday, 13-09-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram