Lirik lagu Didi Kempot Feat Lilin Herlina Kangen Surabaya
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
[wanita]
Kemulono Nganggo Selimut Tresnamu
Neng Suroboyo Tak Tunggu Tekamu

[pria]
Sing Tak Sawang Neng Angkoso
Mung Kowe Dudu Wong Liyo

[wanita]
Balio Sewengi Nemoni Aku
Gowonen Neng Kene Roso Kangenmu

[pria]
Ngawe Awe Neng Ngimpenku
Mung Kowe Sing Mbedo Aku

[intro]
[wanita]
Nang Kono Neng Ngendi
Neng Pojok Kono
Yen Kangen Mulih Mesti Teko

[pria]
Beboso Tak Gage
Sing Gawe Loro
Aku Ngerti Kangenmu Neng Suroboyo

[intro]

[wanita]
Kemulono Nganggo Selimut Tresnamu
Neng Suroboyo Tak Tunggu Tekamu

[pria]
Sing Tak Sawang Neng Angkoso
Mung Kowe Dudu Wong Liyo

[wanita]
Balio Sewengi Nemoni Aku
Gowonen Neng Kene Roso Kangenmu

[pria]
Ngawe Awe Neng Ngimpenku

Mung Kowe Sing Mbedo Aku
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Kangen Surabaya Didi Kempot Feat Lilin Herlina, lirik lagu Didi Kempot Feat Lilin Herlina Kangen Surabaya, lirik Kangen Surabaya Didi Kempot Feat Lilin Herlina, lirik Didi Kempot Feat Lilin Herlina Kangen Surabaya, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot Feat Lilin Herlina terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot Feat Lilin Herlina terlengkap
  Didi Kempot Feat Lilin Herlina   Writed by Admin  405x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram