Lirik lagu Jihan Audy Kangen Mantan Bojoku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nyapo Atiku Keroso Loro
Nyawang Kowe Karo Wong Liyo
Opo Pancene Aku Sek Ono Roso
Roso Kangen Lan Roso Tresno

Aku Karo Kowe Wis Setahun Suwine
Pisah Urip Dewe Dewe

Aku Kangen Karo Mantan Bojoku
Suwi Ra Ketemu Hati Jadi Rindu
Aku Kangen Karo Mantan Bojoku
Nanging Kangenku Iki Gur Iso Ngimpi
Kowe Ono Sing Nduweni

Nyapo Atiku Keroso Loro
Nyawang Kowe Karo Wong Liyo
Opo Pancene Aku Sek Ono Roso
Roso Kangen Lan Roso Tresno

Aku Karo Kowe Wis Setahun Suwine
Pisah Urip Dewe Dewe

Aku Kangen Karo Mantan Bojoku
Suwi Ra Ketemu Hati Jadi Rindu
Aku Kangen Karo Mantan Bojoku
Nanging Kangenku Iki Gur Iso Ngimpi
Kowe Ono Sing Nduweni

Aku Kangen Karo Mantan Bojoku
Suwi Ra Ketemu Hati Jadi Rindu
Aku Kangen Karo Mantan Bojoku
Nanging Kangenku Iki Gur Iso Ngimpi
Kowe Ono Sing Nduweni
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kangen Mantan Bojoku Jihan Audy, lirik lagu Jihan Audy Kangen Mantan Bojoku, lirik Kangen Mantan Bojoku Jihan Audy, lirik Jihan Audy Kangen Mantan Bojoku, Kumpulan lirik lagu Jihan Audy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Jihan Audy terlengkap
  Jihan Audy   Writed by Admin  271x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram