Lirik lagu Jihan Audy Jomblo Happy
(rap)
Kapan Aku Iso Duwe Pacar Ganteng Lan Gemati
Soko Akehe Wong Lanang, Ora Ono Seng Nyanthol Siji
Opo Pancen Aku Ditakdirke Dadi Jomblo Abadi
Urip Cukup Ora Kurang Nanging Keroso Sepi
Jarene Simbokku Mikiro Sekolah Disik
Bar Mikir Sekolah Langsung Dikon Mikir Kerjo
Terus Piye Nasibe Awakku Seng Nganti Saiki
Isih Dadi Jomblo

Rasane Ngenes Nek Dadi Jomblo
Pas Nyawang Wong Liyo Seng Wes Duwe Bojo
Arep Dolan Isone Mung Dewe
Ra Koyo Koncone Seng Ngajak Bojone

Mubeng Mubeng Muteri Kuto
Sopo Ngerti Entuk Gebetan
Ndeluk Kiwo Tengen
Kabeh Podo Yang Yangan

Atiku Loro Sakno Tenan
Kapan Nduwe Pacar
Pacar Mana (3x)
Yang Bisa Membuatku Bahagia
Sanajan Jomblo Nanging Kudu Happy
Jomblo Happy (3x)
Kalo Jodoh Ga Bakalan Pergi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Jomblo Happy Jihan Audy, lirik lagu Jihan Audy Jomblo Happy, lirik Jomblo Happy Jihan Audy, lirik Jihan Audy Jomblo Happy, Kumpulan lirik lagu Jihan Audy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Jihan Audy terlengkap
  Jihan Audy   Writed by Admin  21x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram