Lirik lagu Dewi Kirana Ilat Kucing
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Saben Dina Mangan Pikiran
Sun Duwe Laki Ora Karuan
Aja Mentang Mentang Dadi Lanang
Wis Duwe Rabi Pengen Wayuan

Aja Kadiran Lagi Ganteng
Aja Kadiran Akeh Sing Demen
Lawase Wong Ganteng Mung Limang Tahun
Yen Wis Tua Raine Pada Ngluntung

Apa Kabeh Wong Lanang Ilat Kucing
Wis Duwe Rabi Masih Njilat Rinting

Arep Tek Sabari Sampe Tekan Ning Endi
Lamun Wis Pekro Bli Arep Ngurusi
Lamu Sampean Wis Doyok
Kula Laki Maning

Aja Kadiran Lagi Ganteng
Aja Kadiran Akeh Sing Demen
Lawase Wong Ganteng Mung Limang Tahun
Yen Wis Tua Raine Pada Ngluntung

Apa Kabeh Wong Lanang Ilat Kucing
Wis Duwe Rabi Masih Njilat Rinting

Arep Tek Sabari Sampe Tekan Ning Endi
Lamun Wis Pekro Bli Arep Ngurusi
Lamu Sampean Wis Doyok
Kula Laki Maning
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ilat Kucing Dewi Kirana, lirik lagu Dewi Kirana Ilat Kucing, lirik Ilat Kucing Dewi Kirana, lirik Dewi Kirana Ilat Kucing, Kumpulan lirik lagu Dewi Kirana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dewi Kirana terlengkap
  Dewi Kirana   Writed by Admin  308x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram