Lirik lagu Dewi Kirana Emped Nggramang
Dadi Lanang Aja Kadiran Wenang
Setiap Wong Wadon Kakang Ngomonge Sayang

Dasar Sampean Lanang Si Hidung Belang
Ning Di Tempate Pasti Ana Pacare

Due Siji Masih Kurang
Ora Mikir Mengko Bakal Kecundang

Kaya Ora Due Perasaan
Kepengene Masih Ugal Ugalan
Persis Kaya Emped Sing Lagi Nggramang
Awan Bengi Kakang Pengene Miyang

Dasar Sampean Lanang Si Hidung Belang
Ning Di Tempate Pasti Ana Pacare

Due Siji Masih Kurang
Ora Mikir Mengko Bakal Kecundang

Kaya Ora Due Perasaan
Kepengene Masih Ugal Ugalan
Persis Kaya Emped Sing Lagi Nggramang
Awan Bengi Kakang Pengene Miyang

Dadi Lanang Aja Kadiran Wenang
Setiap Wong Wadon Kakang Ngomonge Sayang

Dasar Sampean Lanang Si Hidung Belang
Ning Di Tempate Pasti Ana Pacare
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Emped Nggramang Dewi Kirana, lirik lagu Dewi Kirana Emped Nggramang, lirik Emped Nggramang Dewi Kirana, lirik Dewi Kirana Emped Nggramang, Kumpulan lirik lagu Dewi Kirana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dewi Kirana terlengkap
  Dewi Kirana   Writed by Admin  39x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram