Lirik lagu Dewi Kirana Emong Dipegat
Kaberan Temen Sun Duwe Laki Wong Sugih
Senajan Wis Tua Kula Ora Perduli
Asal Kelakon Segala Apa Sing Dipengeni
Asal Ketuku Segala Sing Disenengi

Pribasane Kula Lamon Diwayu Pitu
Kula Nerima Bokat Nasib Diwayu
Asalkan Ora Kurang Sandang Karo Pangane
Sing Penting Adil Sing Adil Bagi Waktune

Reff:
Kula Weruh Sing Bengen
Uwonge Doyan Demenan

Kula Gelem Nerima Asal Tetep Eman
Inget Dunyane Kelingan Ning Hartane
Najan Sampe Kapan Kula Emong Pegatan

Pribasane Kula Lamon Diwayu Pitu
Kula Nerima Bokat Nasib Diwayu
Asalkan Ora Kurang Sandang Karo Pangane
Sing Penting Adil Sing Adil Bagi Waktune

Reff:
Kula Weruh Sing Bengen
Uwonge Doyan Demenan

Kula Gelem Nerima Asal Tetep Eman
Inget Dunyane Kelingan Ning Hartane
Najan Sampe Kapan Kula Emong Pegatan

Kaberan Temen Sun Duwe Laki Wong Sugih
Senajan Wis Tua Kula Ora Perduli
Asal Kelakon Segala Apa Sing Dipengeni
Asal Ketuku Segala Sing Disenengi

Pribasane Kula Lamon Diwayu Pitu
Kula Nerima Bokat Nasib Diwayu
Asalkan Ora Kurang Sandang Karo Pangane
Sing Penting Adil Sing Adil Bagi Waktune
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Emong Dipegat Dewi Kirana, lirik lagu Dewi Kirana Emong Dipegat, lirik Emong Dipegat Dewi Kirana, lirik Dewi Kirana Emong Dipegat, Kumpulan lirik lagu Dewi Kirana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dewi Kirana terlengkap
  Dewi Kirana   Writed by Admin  21x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram