Lirik lagu Happy Asmara Dinggo Bukti
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Umpomo Kowe Ngerti
Roso Atiku Iki
Senadyan Urip Sesandingan
Nanging Ati Ora Krasan

Wes Tak Cobo Tak Lakoni,
Wes Tak Cobo Tak Ngerteni
Nanging Ati Ora Iso Kuat
Nyonggo Loro Mergo Omonganmu,
Sing Nglarani Ati

Kowe Ora Tau Ngrumangsani
Sing Tak Lakoni, Yo Mung Dinggo, Dinggo Bukti
Aku Nrimo Kowe, Opo Wae Kahanane
Sewu Siji Masalahe

Kowe Ora Tau Iso Ngumumi
Bakal Tak Dongake Tekan Kapan Wae Mugo Gusti
Isih Sayang Kowe, Gelem Ngandani Kowe
Mugo Nyaman Karo Liyane

Urip Iki Mung Sepisan
Ojo Nganti Ngrusak Sae Seduluran
Senadyan Wis Ra Sesandingan
Ati Iki Tetep Sayang
Nanging Tresno Ra Kudu Duweni
Yen Kui Dalane … Kudu Tak Lakoni

Kowe Ora Tau Ngrumangsani
Sing Tak Lakoni, Yo Mung Dinggo, Dinggo Bukti
Aku Nrimo Kowe, Opo Wae Kahanane
Sewu Siji Masalahe

Kowe Ora Tau Iso Ngumumi
Bakal Tak Dongake Tekan Kapan Wae Mugo Gusti
Isih Sayang Kowe, Gelem Ngandani Kowe
Mugo Nyaman Karo Liyane

Kowe Ora Tau Ngrumangsani
Sing Tak Lakoni, Yo Mung Dinggo, Dinggo Bukti
Aku Nrimo Kowe, Opo Wae Kahanane
Sewu Siji Masalahe

Kowe Ora Tau Iso Ngumumi
Bakal Tak Dongake Tekan Kapan Wae Mugo Gusti
Isih Sayang Kowe, Gelem Ngandani Kowe
Mugo Nyaman Karo Liyane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Dinggo Bukti Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Dinggo Bukti, lirik Dinggo Bukti Happy Asmara, lirik Happy Asmara Dinggo Bukti, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  44x     Thursday, 30-07-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram