Lirik lagu Dewi Kirana Darah Daging
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Bengen Sih Eman Ning Rabi
Ora Ilok Ngelara Ati

Dipuja Dimanja Manja
Ora Ilok Gawe Lelara
Nangapa Kien Ninggal Lunga
Bli Perduli Ning Anak Keluarga

Reff:
Anak Nangis Takon Bapane
Banyu Mata Bli Kuat Nahane

Sampe Tega Karo Anake
Kaya Dudu Keturunane
Rabi Akeh Bakale
Tapi Anak Darah Daginge

Dipuja Dimanja Manja
Ora Ilok Gawe Lelara
Nangapa Kien Ninggal Lunga
Bli Perduli Ning Anak Keluarga

Reff:
Anak Nangis Takon Bapane
Banyu Mata Bli Kuat Nahane

Sampe Tega Karo Anake
Kaya Dudu Keturunane
Rabi Akeh Bakale
Tapi Anak Darah Daginge

Bengen Sih Eman Ning Rabi
Ora Ilok Ngelara Ati

Dipuja Dimanja Manja
Ora Ilok Gawe Lelara
Nangapa Kien Ninggal Lunga
Bli Perduli Ning Anak Keluarga
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Darah Daging Dewi Kirana, lirik lagu Dewi Kirana Darah Daging, lirik Darah Daging Dewi Kirana, lirik Dewi Kirana Darah Daging, Kumpulan lirik lagu Dewi Kirana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dewi Kirana terlengkap
  Dewi Kirana   Writed by Admin  260x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram