Lirik lagu Vita Alvia Bojo Tobat
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sing Ono Maning Hang Isun Aboti
Kejobo Riko Hang Isun Gandoli
Masio Saiki Isun Sing Duwe Paran-paran
Tapi Riko Tetep Nerimo

Sabar Tulus Atin Riko Nong Isun
Nggugah Moto Ati Hang Kerep Natoni
Saiki Sun Wis Sadar Isun Akeh Gawe Duso
Mergo Isun Keneng Ulape Dunyo

Isun Janji Sun Sing Bakal Ngebaleni
Gawe Loro Atin Riko Koyo Bengen
Mugo Baen Hang Kuoso Ngijabahi
Niat Isun Tobat Kanggo Selawase

Sing Ono Maning Hang Isun Aboti
Kejobo Riko Hang Isun Gandoli
Masio Saiki Isun Sing Duwe Paran-paran
Tapi Riko Tetep Nerimo


Sabar Tulus Atin Riko Nong Isun
Nggugah Moto Ati Hang Kerep Natoni
Saiki Sun Wis Sadar Isun Akeh Gawe Duso
Mergo Isun Keneng Ulape Dunyo

Isun Janji Sun Sing Bakal Ngebaleni
Gawe Loro Atin Riko Koyo Bengen
Mugo Baen Hang Kuoso Ngijabahi
Niat Isun Tobat Kanggo Selawase
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Bojo Tobat Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Bojo Tobat, lirik Bojo Tobat Vita Alvia, lirik Vita Alvia Bojo Tobat, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  337x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram