Lirik lagu Dian Anic Apa Iya
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Apa Iya Eh Apa Beli
Sampean Seneng Ning Kula
Apa Iya Eh Apa Beli Sampean Demen Ning Kula

Apa Iya Eh Apa Beli
Sampean Melas Ning Kula
Apa Iya Eh Apa Beli
Sampean Sayang Nin Kula
Apa Iya Sih Apa Beli

Biasane Yen Wong Lanang
Ngomonge Cuma Rayuan
Janjine Arep Kawinan
Buktine Cuma Bohongan

Biasane Yen Wong Lanang
Sumpah Janji Nggo Dolanan
Tujuane Nggo Isengan
Ora Bakal Go Temenan

Apa Iya Eh Apa Beli
Sampean Melas Ning Kula
Apa Iya Eh Apa Beli
Sampean Sayang Nin Kula
Apa Iya Sih Apa Beli

Biasane Yen Wong Lanang
Ngomonge Cuma Rayuan
Janjine Arep Kawinan
Buktine Cuma Bohongan

Biasane Yen Wong Lanang
Sumpah Janji Nggo Dolanan
Tujuane Nggo Isengan
Ora Bakal Go Temenan

Apa Iya Eh Apa Beli
Sampean Melas Ning Kula
Apa Iya Eh Apa Beli
Sampean Sayang Nin Kula
Apa Iya Sih Apa Beli
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Apa Iya Dian Anic, lirik lagu Dian Anic Apa Iya, lirik Apa Iya Dian Anic, lirik Dian Anic Apa Iya, Kumpulan lirik lagu Dian Anic terlengkap, Kumpulan lirik lagu Disco & Dj Remix terlengkap, Kumpulan lirik lagu Disco & Dj Remix Dian Anic terlengkap
  Dian Anic   Writed by Admin  368x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram