Lirik lagu Gesang Ali Ali
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ngagemo Ali-aliku, Pamrihe
Ojo Lali Marang Aku
Najan Kulo Mboten Melu, Mbesuke
Ngelingono Lelabetku

Lamun Embane Seloko, Emane
Namung Tansah Ndamel Cuwa
Niki Embane Kencono, Pamrihe
Tansah Manggiho Raharjo

Yen Nganti Ilang Mripate, Jarene
Nemahi Rubedo
Yen Nganti Dinggo Wong Seje, Mbesuke
Wis Mangsa Bodhowo

Pilihanku Mripat Biru, Pamrihe
Mrih Sulistyo Ingkang Warni
Yen Takon Isi Atiku, Mbesuke
Mirsanono Ali-ali

Yen Nganti Ilang Mripate, Jarene
Nemahi Rubedo
Yen Nganti Dinggo Wong Seje, Mbesuke
Wis Mangsa Bodhowo

Pilihanku Mripat Biru, Pamrihe
Mrih Sulistyo Ingkang Warni
Yen Takon Isi Atiku, Mbesuke
Mirsanono Ali-ali
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Ali Ali Gesang, lirik lagu Gesang Ali Ali, lirik Ali Ali Gesang, lirik Gesang Ali Ali, Kumpulan lirik lagu Gesang terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Gesang terlengkap, Download Lirik Lagu Ali Ali Gesang, Chord dan Lirik Lagu Ali Ali Gesang, Terjemahan Lirik Lagu Ali Ali Gesang,Gesang Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Ali Ali, Profil Gesang dan Lagu Ali Ali, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Ali Ali GesangAli Ali
  Gesang   Writed by Admin  496x     Sunday, 12-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram