Lirik lagu Gesang Caping Gunung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dhek Jaman Berjuang
Njur Kelingan Anak Lanang
Mbiyen Tak Openi
Ning Saiki Ono Ngendi

Jarene Wis Menang
Keturutan Sing Digadhang
Mbiyen Ninggal Janji
Ning Saiki Opo Lali

Neng Nggunung
Tak Cadhongi Sego Jagung
Yen Mendhung
Tak Silihi Caping Nggunung

Sukur Biso Nyawang
Nggunung Deso Dadi Rejo
Bene Ora Ilang
Nggone Podho Loro Lopo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Caping Gunung Gesang, lirik lagu Gesang Caping Gunung, lirik Caping Gunung Gesang, lirik Gesang Caping Gunung, Kumpulan lirik lagu Gesang terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Gesang terlengkap
  Gesang   Writed by Admin  1087x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram