Lirik lagu Happy Asmara Aku Tenang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Pengenku Siji, Nyanding Kowe Selawase
Ra Ono Wong Liyo Sing Iso Misahake
Cukup Sliramu Gawe Atiku Tenang
Ra Bakal Ilang Mergo Kowe Sing Tak Sayang

Sumilire Angin Dalu Iki
Kelingan Esemmu Dek Wingi
Tansah Kegowo Nganti Saiki
Ra Biso Ilang Nganti Kegowo Mimpi

Wes Suwe Aku Ngenteni Kowe
Nganti Saiki Iso Dadi Siji
Mung Kowe Sing Purun Nompo Opo Kahananku
Matur Suwun, Tresnomu Mung Kanggo Aku

Pengenku Siji, Nyanding Kowe Selawase
Ra Ono Wong Liyo Sing Iso Misahake
Cukup Sliramu Gawe Atiku Tenang
Ra Bakal Ilang Mergo Kowe Sing Tak Sayang

Sumilire Angin Dalu Iki
Kelingan Esemmu Dek Wingi
Tansah Kegowo Nganti Saiki
Ra Biso Ilang Nganti Kegowo Mimpi

Wes Suwe Aku Ngenteni Kowe
Nganti Saiki Iso Dadi Siji
Mung Kowe Sing Purun Nompo Opo Kahananku
Matur Suwun, Tresnomu Mung Kanggo Aku

Pengenku Siji, Nyanding Kowe Selawase
Ra Ono Wong Liyo Sing Iso Misahake
Cukup Sliramu Gawe Atiku Tenang
Ra Bakal Ilang Mergo Kowe Sing Tak Sayang

Pengenku Siji, Nyanding Kowe Selawase
Ra Ono Wong Liyo Sing Iso Misahake
Cukup Sliramu Gawe Atiku Tenang
Ra Bakal Ilang Mergo Kowe Sing Tak Sayang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Aku Tenang Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Aku Tenang, lirik Aku Tenang Happy Asmara, lirik Happy Asmara Aku Tenang, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  189x     Wednesday, 29-07-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu