Lirik lagu Fira Azahra Feat. Ageng Music Aku Ngamen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Awan Urip Ning Ndalan
Bengi Sek Golek Pangan
Ra Perduli Panas Lan Udan
Supoyo Kesok Isuk Iso Sarapan

Mlaku Sak Paran Paran
Tanpo Arah Tujuan
Mung Nggolek Sego Sak Pulukan
Penting Sabendino Iso Mangan

Reff
Aku Ngamen Karo Nunut Rejeki
Piro Piro O Nak Ngekei Tak Tampani
Aku Kuat Ora Oleh Mengeluh
Opo Meneh Pantang Yen Ngetoke Iluh

Aku Ngamen Karo Golek Rejeki
Sing Penting Halal Gwe Nyambung Urip Iki
Aku Ikhlas Lan Aku Kudu Tabah
Sopo Ngerti Nasibku Iso Berubah
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Aku Ngamen Fira Azahra Feat. Ageng Music, lirik lagu Fira Azahra Feat. Ageng Music Aku Ngamen, lirik Aku Ngamen Fira Azahra Feat. Ageng Music, lirik Fira Azahra Feat. Ageng Music Aku Ngamen, Kumpulan lirik lagu Fira Azahra Feat. Ageng Music terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Fira Azahra Feat. Ageng Music terlengkap, Download Lirik Lagu Aku Ngamen Fira Azahra Feat. Ageng Music, Chord dan Lirik Lagu Aku Ngamen Fira Azahra Feat. Ageng Music, Terjemahan Lirik Lagu Aku Ngamen Fira Azahra Feat. Ageng Music,Fira Azahra Feat. Ageng Music Dangdut - Lirik Lagu Aku Ngamen, Profil Fira Azahra Feat. Ageng Music dan Lagu Aku Ngamen, Genre Dangdut - Lirik Lagu Aku Ngamen Fira Azahra Feat. Ageng MusicAku Ngamen
  Fira Azahra Feat. Ageng Music   Writed by Admin  605x     Tuesday, 11-10-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram