Nunung Alvi   Writed by Admin
Nudua Sedina Ping Pitu Wong Lanang Ora Bakal Ngaku Najan Iya Doyan Demenan Di Tuduh Malah Ngajak Tukaran Ning Umah Di Anggepe Setamplat Sore Teka Ganti Klambi Mangkat Rasa Jenuh Yen Bengi Nunggu Sering Nangis Sejeron.. Read »
  Nunung Alvi   Writed by Admin
Kedap Kedip Matane Miring Akeh Wong Wadon Pada Tertarik Dasar Si Kucing Belang Deleng Wadon Kaya Pindang Pengene Sih Dadi Diunclang Pencap Pencep Lambene Mesem Akeh Wong Wadon Pada Kesengsem Dasare Sih Lanang Bengal.. Read »
Umah Umah Wis Taunan Mekaya Ora Karuan Wong Lanang Doyan Demenan Bli Niat Urip Temenan Pager Doyong Pribasane Ya Apa Gebrage Bae Ya Wong Lanang Aja Nyalahkaken Kita Sing Salah Badane Sira Sebabe Bonggan E Sapa Bli Bisa.. Read »
  Nunung Alvi   Writed by Admin
Bengen Sugih Sekien Mlarat Gara Gara Demenan Papat Awak Gering Kurang Sehat Tobat Tobat Tobat Bli Kuat Sing Sijine Anake Pa Camat Sing Lorone Dadi Bandat Tomat Sing Telune Due Emas Sekarat Sing Papat Tobat Tobat Bli.. Read »
  Nonna 3in 1 Feat Rapx   Writed by Admin
Kamu Cakep Bikin Aku Penasaran Mirip Artis Sinetron Anak Jalanan Bingung Mikir Caranya Kenalan Berharap Kau Mau Diajak Pacaran Aku Coba Lihat Lihat Keadaan Iseng Iseng Aku Jalin Pertemanan Siapa Tau Kau Bisa Diajak Ke.. Read »
  Ndx A.k.a Feat Pjr   Writed by Admin
Kesel Atiku Sabar Ngerteni Ngempet Loro Neng Ati Tresno Karo Kowe Opo Kudu Larane Nangis Batin Nganti Koyo Ngene Wes Dek Aku Seng Mundur Ketimbang Tak Teruske Tresnoku Dadi Tambah Ajur Jalin Cintane Bubrah Roso Ati Ra.. Read »
  Ndx A.k.a   Writed by Admin
Ra Pernah Terbayang Ning Uripku Kowe Tego Ninggalke Awakku Janji Janjimu Mung Palsu Kowe Ngelarani Atiku Lungo Karo Lanangan Pilihanmu Rono Rene Kesandung Kenangan Seprene Aku Iseh Kelingan Kowe Sing Tak Sayang Malah.. Read »
Koe Tau Ning Uripku Tansah Ono Ning Atiku Ra Bakal Luntur Sak Durunge Janur Kuning Melengkung Opo Koe Ra Kelingan Mbiyen Mlaku Bebarengan Ibarat Langit Karo Rembulan Tresnaku Ra Bakal Ilang, Sayang Duh Koe Cah Ayu Isih.. Read »
  Ndx Aka   Writed by Admin
Sayang Opo Kowe Krungu Jerite Atiku Mengharap Engkau Kembali Sayang Nganti Memutih Rambutku Ra Bakal Luntur Tresnaku Wis Tak Coba Ngelaleke Jenengmu Soko Atiku Sak Tenane Ra Ngapusi Isih Tresno Sliramu Do Pepuja Neng.. Read »
  Ndx A.k.a   Writed by Admin
Pancen Ciloko Yen Awakke Dewe Keno Godo Sak Iki Rasakno Uripmu Nelongso Makani Anake Wong Liyo Mulo Awakmu Seng Kudune Iso Ngati-ati Yen Tumindak Kui Ora Waton Wani Rekoso Setengah Mati Pancen Soyo Mumet Mikir Kahan.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play