Ya Muhaiminu Ya Salam, Salimna Wal Muslimin Ya Muhaiminu Ya Salam, Salimna Wal Muslimin Binabi Khoiril Anaam, Wabi Ulil Mu'minin Binabi Khoiril Anaam, Wabi Ulil Mu'minin Ojo Siro Banget-banget Nggonmu Bungah Ono.. Read »
  Suliana   Writed by Admin
Percumo Baen Kadung Isun Tangisi Mergo Dikapakeno Tetep Sih Ngerti Seprono-seprene Mung Gedigi Anane Welas Isun Nong Riko Koyo Nono Artine Sampek Paran Baen Wis Isun Lakoni Nggawe Mbuktikaken Welas Sun Hang Suci Tapi.. Read »
  Yoyo Suwaryo   Writed by Admin
Mengkene Temen Rasane, Blenak Pikir Selawase.. Nglakoni Kepegot Tresna, Pisah Karo Keluarga.. Yen Bengi Slalu Keimpi, Batin Masih Dadi Siji.. Sun Nangis Yen Nyawang Wulan, Kelingan Lagi Demenan.. Sumpah Ning Batin.. Read »
  Deni Kristiani   Writed by Admin
Lha Iki, Sarunge Jagung Pancen Abot, Abote Kebacut Tresno Ora Nate Gelo, Ra Nate Kuciwo Yen Suloyo, Jo Lali Lho, Piye Janjine Lha Iki, Sarunge Jagung Pancen Nyoto, Abote Tan Do Diroso Watone Kelakon, Biso Guyub Rukun.. Read »
  Rizal Ocu   Writed by Admin
Siku Copak Siku Copai Ciek Tacampak Ciek Lapai Dek Awak Agak Ka Agak Ughang Lain Nan Manyudai Dek Awak Pamailia Amek Tapilia Tobu Baulek Mancora Indak Saketek Tapi Ciek Juo Ndak Nan Dapek Sikola Olun Sampai Bacew.. Read »
  Maliq Ibrahim   Writed by Admin
Di Ibun.. Nyangkrung Na Daun Wanci Ti Peuting Dina Hariring Lamunan.. Anggang Ka Tukang Kamari.. Asa Can Bari Anjeun Ngudarkeun Tali Kasih Nu Lawas.. Meungkut Lalakon Naha.. Bulan Nu Ngempray Nyaangan Poek.. Katutu.. Read »
  Uut Salsabila   Writed by Admin
Ayo Mas Kijing Miring Mas Kijing Miring Ngetan Bali Ngulon Apa Sedyane Kelakon Ayo Mas Kijing Miring Wulung Dilancipi Nadyan Wurung Wis Nyicipi Ayo Mas Kijing Miring Mas Kijing Miring Empring Ditaleni Ketemu Randha.. Read »
Luwih Becik Loro Untu Daripada Sirahe Ngelu Sakit Cinta, Sakit Rindu Yen Bengi Ra Biso Turu Yen Awan Ra Doyan Mangan Amargo Tansah Kelingan Betul Kowe Bener Kandamu, Cah Ayu Ora Liyo Mung Sliramu Rino Wengi Dadi I.. Read »
  Arya Galih   Writed by Admin
Pancen Mlarat Bondo, Pancen Aku Wong Ra Nduwe Nanging Opo Salah Yen Aku Nresnani Kowe? Yen Pancen Ra Tresno, Ngopo Ra Kondo Mbiyen-biyene? Opo Seneng Yen Gawe Loro Atiku? Mung Gawe Tatu Ucapmu Dek Wingi, Tak Eling Teko.. Read »
  Oon B   Writed by Admin
Jang, Hirup Teh Teu Gampang Teu Cukup Ku Dipikiran Bari Kudu Dilakonan Jang, Jalan Kahirupan Henteu Sapanjangna Datar Aya Mudun Jeung Tanjakan Kudu Sabar Dina Kurang Ulah Nepak Dada Beunghar Salawasna Kudu Syukur E.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play