Lirik lagu Esa Risty Wes Oleh Ganti
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Loro Sing Tau Tak Roso
Saiki Wes Oleh Tombo
Tatu Sing Tau Jeru Ning Ati
Saiki Wes Oleh Ganti

Biyen Aku Mbok Sio Sio
Atiku Mbok Gawe Loro
Tresnoku Mbok Anggep Sepele
Tego Kowe Ninggal Golek Liyane

Tresno, Atiku Wes Kadung Tresno
Sayang, Atiku Wes Kadung Sayang
Nanging Amung Mergo Wong Liyo
Tego Kowe Ninggal Aku Lungo

Loro Sing Tau Tak Roso
Saiki Wes Oleh Tombo
Tatu Sing Tau Jeru Ning Ati
Saiki Wes Oleh Ganti

Maturnuwun Gusti Wes Maringi Ganti
Sing Luwih Gati
Loro Sing Tak Roso Wes Oleh Tombo
Wes Oleh Ganti Sing Luwih Tresno

Loro Sing Tau Tak Roso
Saiki Wes Oleh Tombo
Tatu Sing Tau Jeru Ning Ati
Saiki Wes Oleh Ganti

Maturnuwun Gusti Wes Maringi Ganti
Sing Luwih Gati
Loro Sing Tak Roso Wes Oleh Tombo
Wes Oleh Ganti Sing Luwih Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Wes Oleh Ganti Esa Risty, lirik lagu Esa Risty Wes Oleh Ganti, lirik Wes Oleh Ganti Esa Risty, lirik Esa Risty Wes Oleh Ganti, Kumpulan lirik lagu Esa Risty terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Esa Risty terlengkap
  Esa Risty   Writed by Admin  352x     Sunday, 12-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram