Lirik lagu Esa Risty Gulu Pedo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dudu Watu Hang Diarani Pasir
Watu Kembang Keli Ono Ring Pinggir
Buru Ketemu Awak Langsung Naksir
Gelibegan Koyo Kelangan Pikir

Uwit Kelopo Arane Gelugu
Disigari, Diporo Dadi Pitu
Saben Dino Isun Sing Biso Turu
Demen Riko Ngomong Using Kewetu

Aring-aring Mbakar Gedhang Campur Sawi
Sampek Gering Ulihe Isun Mikiri
Gedhang Sobo Sak Curung Dipangan Codot
Timbang Wurung Angur Gulu Nisun Pedot

Godhong Sawi Enake Uraban Klopo
Ati Iki Ugo Yo Mung Kanggo Riko
Gedhang Rojo Sak Curung Dipereteli
Dung Sing Percoyo Bedahen Dhodho Iki

Dudu Watu Hang Diarani Pasir
Watu Kembang Keli Ono Ring Pinggir
Buru Ketemu Awak Langsung Naksir
Gelibegan Koyo Kelangan Pikir

Uwit Kelopo Arane Gelugu
Disigari, Diporo Dadi Pitu
Saben Dino Isun Sing Biso Turu
Demen Riko Ngomong Using Kewetu

Aring-aring Mbakar Gedhang Campur Sawi
Sampek Gering Ulihe Isun Mikiri
Gedhang Sobo Sak Curung Dipangan Codot
Timbang Wurung Angur Gulu Nisun Pedot

Godhong Sawi Enake Uraban Klopo
Ati Iki Ugo Yo Mung Kanggo Riko
Gedhang Rojo Sak Curung Dipereteli
Dung Sing Percoyo Bedahen Dhodho Iki

Timbang Wurung Angur Gulu Nisun Pedot
Dung Sing Percoyo Bedahen Dhodho Iki
Timbang Wurung Angur Gulu Nisun Pedot
Dung Sing Percoyo Bedahen Dhodho Iki
Timbang Wurung Angur Gulu Nisun Pedot
Dung Sing Percoyo Bedahen Dhodho Iki
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Gulu Pedo Esa Risty, lirik lagu Esa Risty Gulu Pedo, lirik Gulu Pedo Esa Risty, lirik Esa Risty Gulu Pedo, Kumpulan lirik lagu Esa Risty terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Esa Risty terlengkap, Download Lirik Lagu Gulu Pedo Esa Risty, Chord dan Lirik Lagu Gulu Pedo Esa Risty, Terjemahan Lirik Lagu Gulu Pedo Esa Risty,Esa Risty Dangdut - Lirik Lagu Gulu Pedo, Profil Esa Risty dan Lagu Gulu Pedo, Genre Dangdut - Lirik Lagu Gulu Pedo Esa RistyGulu Pedo
  Esa Risty   Writed by Admin  551x     Friday, 29-07-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram