Lirik lagu Wulan Viano Wangi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Bengen Riko Wes Tau Janji
Tapi Nyatane Riko Ngapusi
Sun Sing Nyongko Bakale Loro
Tegane Riko Gawe Batin Kesikso

Kurang Paran Isun Iki
Paran Baen Mesti Isun Lakoni
Ugo Salah Paran Sun Iki
Sampe Sampe Riko Tego Nyulayani

Bisane Iso Mung Pasrah
Bisane Isun Mung Lilo
Mugo Baen Mugo Riko Tetepo Wangi

Bengen Riko Wes Tau Janji
Tapi Nyatane Riko Ngapusi
Sun Sing Nyongko Bakale Loro
Tegane Riko Gawe Batin Kesikso

Kurang Paran Isun Iki
Paran Baen Mesti Isun Lakoni
Ugo Salah Paran Sun Iki
Sampe Sampe Riko Tego Nyulayani

Bisane Iso Mung Pasrah
Bisane Isun Mung Lilo
Mugo Baen Mugo Riko Tetepo Wangi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Wangi Wulan Viano, lirik lagu Wulan Viano Wangi, lirik Wangi Wulan Viano, lirik Wulan Viano Wangi, Kumpulan lirik lagu Wulan Viano terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Wulan Viano terlengkap, Download Lirik Lagu Wangi Wulan Viano, Chord dan Lirik Lagu Wangi Wulan Viano, Terjemahan Lirik Lagu Wangi Wulan Viano,Wulan Viano - Lirik Lagu Wangi, Profil Wulan Viano dan Lagu Wangi, Genre - Lirik Lagu Wangi Wulan VianoWangi
  Wulan Viano   Writed by Admin  564x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram