Lirik lagu Catur Arum Tombo Kangene Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wayah Gageh, Gancang Petukaken
Age-age Isun Wis Sing Tahan
Mendhem Roso Hang Aran Kangen
Kangen-kangen, Isun Keliwat Kangen
Wayah Gageh, Gancang Petukaken
Age-age Isun Wis Sing Tahan
Mendhem Roso Hang Aran Kangen

Kangen-kangen, Isun Keliwat Kangen
Koyo Dene Ombak Segoro,
Hang Sing Gelem, Meneng Anteng
Semono Ugo Yo Atinisun
Semono Ugo Yo Atinisun
Masio Tah Mung Sedelo,
Riko Sambang Isun Wis Lego
Paribasane Mung Sak Klerepan
Keneng Sun Nggo Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Koyo Dene Ombak Segoro,
Hang Sing Gelem, Meneng Anteng
Semono Ugo Yo Atinisun
Semono Ugo Yo Atinisun
Masio Tah Mung Sedelo,
Riko Sambang Isun Wis Lego
Paribasane Mung Sak Klerepan
Keneng Sun Nggo Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Tombo Kangene Ati Catur Arum, lirik lagu Catur Arum Tombo Kangene Ati, lirik Tombo Kangene Ati Catur Arum, lirik Catur Arum Tombo Kangene Ati, Kumpulan lirik lagu Catur Arum terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Catur Arum terlengkap
  Catur Arum   Writed by Admin  88x     Sunday, 20-09-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu
Membuat Aplikasi Webview Sederhana (support Javascript)