Lirik lagu Catur Arum Tombo Kangene Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wayah Gageh, Gancang Petukaken
Age-age Isun Wis Sing Tahan
Mendhem Roso Hang Aran Kangen
Kangen-kangen, Isun Keliwat Kangen
Wayah Gageh, Gancang Petukaken
Age-age Isun Wis Sing Tahan
Mendhem Roso Hang Aran Kangen

Kangen-kangen, Isun Keliwat Kangen
Koyo Dene Ombak Segoro,
Hang Sing Gelem, Meneng Anteng
Semono Ugo Yo Atinisun
Semono Ugo Yo Atinisun
Masio Tah Mung Sedelo,
Riko Sambang Isun Wis Lego
Paribasane Mung Sak Klerepan
Keneng Sun Nggo Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Koyo Dene Ombak Segoro,
Hang Sing Gelem, Meneng Anteng
Semono Ugo Yo Atinisun
Semono Ugo Yo Atinisun
Masio Tah Mung Sedelo,
Riko Sambang Isun Wis Lego
Paribasane Mung Sak Klerepan
Keneng Sun Nggo Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Tombo Kangene Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Tombo Kangene Ati Catur Arum, lirik lagu Catur Arum Tombo Kangene Ati, lirik Tombo Kangene Ati Catur Arum, lirik Catur Arum Tombo Kangene Ati, Kumpulan lirik lagu Catur Arum terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Catur Arum terlengkap, Download Lirik Lagu Tombo Kangene Ati Catur Arum, Chord dan Lirik Lagu Tombo Kangene Ati Catur Arum, Terjemahan Lirik Lagu Tombo Kangene Ati Catur Arum,Catur Arum Band Pop - Lirik Lagu Tombo Kangene Ati, Profil Catur Arum dan Lagu Tombo Kangene Ati, Genre Band Pop - Lirik Lagu Tombo Kangene Ati Catur ArumTombo Kangene Ati
  Catur Arum   Writed by Admin  823x     Sunday, 20-09-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram