Lirik lagu Nonik Aprilia Tombo Kangen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mas opo wis lali sliramu
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe ra tau ketemu
Wis sakmestine lali aku

Mas mumpung saiki ketemu
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku

Sepi rasane wektu pinuju dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atine

Mas gelang anting ali-ali
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari

Mas opo wis lali sliramu
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe ra tau ketemu
Wis sak mestine lali aku

Mas mumpung saiki ketemu
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku

Sepi rasane wektu pinuju dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atine

Mas gelang anting ali-ali
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Tombo Kangen Nonik Aprilia, lirik lagu Nonik Aprilia Tombo Kangen, lirik Tombo Kangen Nonik Aprilia, lirik Nonik Aprilia Tombo Kangen, Kumpulan lirik lagu Nonik Aprilia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Nonik Aprilia terlengkap, Download Lirik Lagu Tombo Kangen Nonik Aprilia, Chord dan Lirik Lagu Tombo Kangen Nonik Aprilia, Terjemahan Lirik Lagu Tombo Kangen Nonik Aprilia,Nonik Aprilia Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Tombo Kangen, Profil Nonik Aprilia dan Lagu Tombo Kangen, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Tombo Kangen Nonik ApriliaTombo Kangen
  Nonik Aprilia   Writed by Admin  2865x     Monday, 22-05-2023
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Tombo Kangen Nonik Aprilia,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram