Lirik lagu Vita Alvia Tau Manggon
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Riko Tau Nong Urip Isun
Tau Ugo Manggon Nong Atinisun
Tapi Apuwo Riko Tego Ngelalekno
Demenan Ambi Wong Liyo

Sing Rumongso Salah Nyang Riko
Ugo Sing Rumongso Tau Gawe Duso
Tanpo Sebab Isun Riko Tinggalno
Sesandingan Ambi Wong Liyo

Dudu Maksut Isun Arep Natoni Riko
Tapi Ati Iki Kadung Kesengsem
Ati Bingung Kudu Milih Sopo
Tego Sing Tego Kudu Ninggalno Riko

I Am Sorry For Hating You Maybe This Is The Best Way
I Am Leaving You For Her Once More I Am Sorry

Riko Tau Nong Urip Isun
Tau Ugo Manggon Nong Atinisun
Tapi Apuwo Riko Tego Ngelalekno
Demenan Ambi Wong Liyo

Sing Rumongso Salah Nyang Riko
Ugo Sing Rumongso Tau Gawe Duso
Tanpo Sebab Isun Riko Tinggalno
Sesandingan Ambi Wong Liyo

Dudu Maksut Isun Arep Natoni Riko
Tapi Ati Iki Kadung Kesengsem
Ati Bingung Kudu Milih Sopo
Tego Sing Tego Kudu Ninggalno Riko

I Am Sorry For Hating You Maybe This Is The Best Way
I Am Leaving You For Her Once More I Am Sorry

Riko Tau Nong Urip Isun
Tau Ugo Manggon Nong Atinisun
Tapi Apuwo Riko Tego Ngelalekno
Demenan Ambi Wong Liyo

Sing Rumongso Salah Nyang Riko
Ugo Sing Rumongso Tau Gawe Duso
Tanpo Sebab Isun Riko Tinggalno
Sesandingan Ambi Wong Liyo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Tau Manggon Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Tau Manggon, lirik Tau Manggon Vita Alvia, lirik Vita Alvia Tau Manggon, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  215x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram