Lirik lagu Vita Alvia Sun Anti Anti
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ojo Sampek Riko Nyacak Natoni Ati Iki
Mergane Sun Sing Kuat Dung Riko Larani

Welas Isun Iki Suci Welas Sun Ugo Murni
Sun Njalok Welas Iki Ojo Di Kotori

Yoro Mung Tekan Riko Ring Ati
Hang Isun Anti Anti
Ewonan Kembang Ono Ring Taman
Mung Riko Hang Sun Eman

Sing Ono Hang Biso Ngganteni
Papan Riko Ring Ati
Welas Isun Iki Temenanan
Ojodi Gawe Memengan

( * )
Ojo Sampek Riko Nyacak
Natoni Ati Iki
Mergane Sun Sing Kuat
Dung Riko Larani

Welas Isun Iki Suci
Welas Sun Ugo Murni
Sun Njalok Welas Iki
Ojo Di Kotori

Yoromung Tekan Riko Ring Ati
Hang Isun Anti Anti
Ewonan Kembang Ono Ring Taman
Mung Riko Hang Sun Eman

Sing Ono Hang Biso Ngganteni
Papan Riko Ring Ati
Welas Sun Iki Temenanan
Ojo Di Gawe Memengan

Yoro Mung Tekan Riko Ring Ati Hang Isun Anti Anti
Ewonan Kembang Ono Ring Taman Mung Riko Hang Sun Eman

Sing Ono Hang Biso Ngganteni Papan Riko Ring Ati
Welas Sun Iki Temenanan Ojo Di Gawe Memengan

Yoro Mung Tekan Riko Ring Ati Hang Isun Anti Anti
Ewonan Kembang Ono Ring Taman Mung Riko Hang Sun Eman
Sing Ono Hang Biso Ngganteni Papan Riko Ring Ati
Welas Sung Iki Temenanan Ojo Di Gawe Memengan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Sun Anti Anti Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Sun Anti Anti, lirik Sun Anti Anti Vita Alvia, lirik Vita Alvia Sun Anti Anti, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  299x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram