Lirik lagu Vita Alvia Sing Kanti
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sadar Isun Demen Nyang Riko
Sing Sun Pungkiri Sun Welas Nyang Riko
Tapi Apuo Riko Sing Rumongso
Kadung Demen Gancang Jawaben
Myakne Atinisun Tentrem

Sadar Isun Demen Nyang Riko
Sing Sun Pungkiri Sun Welas Nyang Riko
Tapi Apuo Riko Sing Rumongso
Kadung Demen Gancang.jawaben
Myakne Atinisun Tentrem

Sun Regani Riko Due Pilihan
Sun Regani Riko Due Roso

Sun Sing Kanti Nganteni
Bukaen Lawange Atin Riko
Kadung Durung Ono Hang Manggoni
Sun Gelem Manggoni Selawase

Sadar Isun Demen Nyang Riko
Sing Sun Pungkiri Sun Welas Nyang Riko
Tapi Apuo Riko Sing Rumongso
Kadung Demen Gancang Jawaben
Myakne Atinisun Tentrem

Sun Regani Riko Due Pilihan
Sun Regani Riko Due Roso

Sun Sing Kanti Nganteni
Bukaen Lawange Atin Riko
Kadung Durung Ono Hang Manggoni
Sun Gelem Manggoni Selawase

Sun Sing Kanti Ngaaaanteni
Bukaen Lawange Atin Riko
Kadung Durung Ono Hang Manggoni
Sun Gelem Manggoni Selawase
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Sing Kanti Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Sing Kanti, lirik Sing Kanti Vita Alvia, lirik Vita Alvia Sing Kanti, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap, Download Lirik Lagu Sing Kanti Vita Alvia, Chord dan Lirik Lagu Sing Kanti Vita Alvia, Terjemahan Lirik Lagu Sing Kanti Vita Alvia,Vita Alvia Dangdut - Lirik Lagu Sing Kanti, Profil Vita Alvia dan Lagu Sing Kanti, Genre Dangdut - Lirik Lagu Sing Kanti Vita AlviaSing Kanti
  Vita Alvia   Writed by Admin  558x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram