Lirik lagu Enn Risangkara Sambung Wanci Dalu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sing Gedhe Pangapuramu
Kang Mas Pepujanku Jejantung Atiku
Sambungku Mung Wanci Dalu
Ngrubeda Saremu Kalawan Garwamu

Kang Mas Kang Mratitis Ake
Murih Lestari Nehape Pirantine
Tan Ana Ing Kang Nyaruwe
Yo Mung Akibate Aku Mung Mbayangke

Remuke Atiku Iki Yen Banjur Ngelingi
Bocah Telu Iki
Upama Tenan Sida Dadi
Cah Telu Tak Kanthi Ndika Po Gemati

Mendah Poyo Yen To Sida
Urip Lan Andika Mesti Bagya Mulya
Njur Lair Putri Sulistya
Trus Bisa Nyuara Ndika Kadung Sranto

Sing Gedhe Pangapuramu
Kang Mas Pepujanku Jejantung Atiku
Sambungku Mung Wanci Dalu
Ngrubeda Saremu Kalawan Garwamu

Kang Mas Kang Mratitis Ake
Murih Lestari Nehape Pirantine
Tan Ana Ing Kang Nyaruwe
Yo Mung Akibate Aku Mung Mbayangke

Remuke Atiku Iki Yen Banjur Ngelingi
Bocah Telu Iki
Upama Tenan Sida Dadi
Cah Telu Tak Kanthi Ndika Po Gemati

Mendah Pa Yo Yen To Sida
Urip Lan Andika Mesti Bagya Mulya
Njur Lair Putri Sulistya
Trus Bisa Nyuara Ndika Kadung Sranto
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Sambung Wanci Dalu Enn Risangkara, lirik lagu Enn Risangkara Sambung Wanci Dalu, lirik Sambung Wanci Dalu Enn Risangkara, lirik Enn Risangkara Sambung Wanci Dalu, Kumpulan lirik lagu Enn Risangkara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Enn Risangkara terlengkap, Download Lirik Lagu Sambung Wanci Dalu Enn Risangkara, Chord dan Lirik Lagu Sambung Wanci Dalu Enn Risangkara, Terjemahan Lirik Lagu Sambung Wanci Dalu Enn Risangkara,Enn Risangkara Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Sambung Wanci Dalu, Profil Enn Risangkara dan Lagu Sambung Wanci Dalu, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Sambung Wanci Dalu Enn RisangkaraSambung Wanci Dalu
  Enn Risangkara   Writed by Admin  11042x     Monday, 23-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram