Lirik lagu Kill The Dj X Libertaria Ora Minggir Tabrak
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
  Nggir Ra Minggir Tabrak
Mijil-tuwuh, Urip-urup, Muksa-pati
Esuk-awan, Surup-sirep, Rina-wengi
Saiki, Neng Kene, Ngene, Dilakoni
Semeleh, Kudu Gelem, Lan Nggelemi
Wiji Wutuh, Wutah Pecah, Pecah Tuwuh, Wiji Maneh
Laku, Lakon, Dilakoni Kanthi Semeleh
Obah Mamah, Mingset Nggeget, Nyikut Nggrawut, Ngglethak Penak
Nggir Ra Minggir Tabrak Wong Urip Kudhu Tumindak
Seconds, Minutes, Hours, To A Day
Born To Life, Getting Old, Die Anyway
Time Never Stops, The Past Always Locked
Face It, Bravely, Be Crazy, Be Hungry
Right Here, Right Now,
And What Will Happen Tomorrow?
We Never Know, So Let It Flow, Let It Grow
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Ora Minggir Tabrak Kill The Dj X Libertaria, lirik lagu Kill The Dj X Libertaria Ora Minggir Tabrak, lirik Ora Minggir Tabrak Kill The Dj X Libertaria, lirik Kill The Dj X Libertaria Ora Minggir Tabrak, Kumpulan lirik lagu Kill The Dj X Libertaria terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Kill The Dj X Libertaria terlengkap
  Kill The Dj X Libertaria   Writed by Admin  276x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram