Lirik lagu Tony Q Rastafara Ojo Lali
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ora Iso Karepe Dewe
Kabeh Ono Aturanne
Yen Pengen Urip Karepe Dewe
Manggono Ning Alas Dewe…
Jajalo…
Raksano…

Uripe Menungso
Becik Be Brayan Tepo Sliro
Yen Arep Mulyo Sumeleh Ke Ati
Ora Usah Gumum
Karo Gilape Ndoyo

Ojo Lali Sopo Kowe
Soko Ngendi Anggonmu Asale
Ojo Lali Kudu Eling
Ojo Dumeh Yen Ora Gelem Keweleh
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Ojo Lali Tony Q Rastafara, lirik lagu Tony Q Rastafara Ojo Lali, lirik Ojo Lali Tony Q Rastafara, lirik Tony Q Rastafara Ojo Lali, Kumpulan lirik lagu Tony Q Rastafara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Reggae terlengkap, Kumpulan lirik lagu Reggae Tony Q Rastafara terlengkap
  Tony Q Rastafara   Writed by Admin  1032x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram