Lirik lagu Tati Saleh Euis ( Lagu Sunda )
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Euis ke antosan heula
Aeh aeh saha eta
Abdi sobat nu baheula
Idih idih pari pari basa

Euis Teuing ku lucuna

Euleuh euleuh saur saha
Estu ku matak kayungyun
Ah pameget eta mah biasa
aduh euis, aduh aduh

Ibu.. Bapak.. ieu geura..
Euisssss...
Sok aya jajaka
Nu ngangkeun tresna
nu ngararewa
aduh euis aduh aduh
Aduuhh ku seueur gogoda
Euissss...
Nu jangkung jalmina
Panjang kumisna
Sesah hilapna
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Euis ( Lagu Sunda ) Tati Saleh, lirik lagu Tati Saleh Euis ( Lagu Sunda ), lirik Euis ( Lagu Sunda ) Tati Saleh, lirik Tati Saleh Euis ( Lagu Sunda ), Kumpulan lirik lagu Tati Saleh terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Tati Saleh terlengkap, Download Lirik Lagu Euis ( Lagu Sunda ) Tati Saleh, Chord dan Lirik Lagu Euis ( Lagu Sunda ) Tati Saleh, Terjemahan Lirik Lagu Euis ( Lagu Sunda ) Tati Saleh,Tati Saleh Lagu Daerah - Lirik Lagu Euis ( Lagu Sunda ), Profil Tati Saleh dan Lagu Euis ( Lagu Sunda ), Genre Lagu Daerah - Lirik Lagu Euis ( Lagu Sunda ) Tati SalehEuis ( Lagu Sunda )
  Tati Saleh   Writed by Admin  2394x     Friday, 09-12-2022
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu EUIS ( LAGU SUNDA ) Tati Saleh,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram