Lirik lagu Vita Alvia Mendung Sing Mesti Udan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mendung Hang Sun Kiro Udane Teko
Gemantung Ring Mego
Riko Hang Wis Janji Biso Teko
Nyatane Sing Ono

Dudu Mergo Atinisun Hang Loro
Mergo Janjin Riko
Meseseg Rasane Ning Njero Dodo
Ngarep Ngarep Tekan Riko

Opo Tah Riko Osing Kangen
Kroso Tah Dung Sun Angen Angen
Anane Mendung Yoro Sing Mesti Udan
Opo Tah Ono Welas Hang Liyan

Mendung Hang Sun Kiro Udane Teko
Gemantung Ring Mego
Riko Hang Wis Janji Biso Teko
Nyatane Sing Ono

Dudu Mergo Atinisun Hang Loro
Mergo Janjin Riko
Meseseg Rasane Ning Njero Dodo
Ngarep Ngarep Tekan Riko

Opo Tah Riko Osing Kangen
Kroso Tah Dung Sun Angen Angen
Anane Mendung Yoro Sing Mesti Udan
Opo Tah Ono Welas Hang Liyan

Opo Tah Riko Osing Kangen
Kroso Tah Dung Sun Angen Angen
Anane Mendung Yoro Sing Mesti Udan
Opo Tah Ono Welas Hang Liyan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Mendung Sing Mesti Udan Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Mendung Sing Mesti Udan, lirik Mendung Sing Mesti Udan Vita Alvia, lirik Vita Alvia Mendung Sing Mesti Udan, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap, Download Lirik Lagu Mendung Sing Mesti Udan Vita Alvia, Chord dan Lirik Lagu Mendung Sing Mesti Udan Vita Alvia, Terjemahan Lirik Lagu Mendung Sing Mesti Udan Vita Alvia,Vita Alvia Dangdut - Lirik Lagu Mendung Sing Mesti Udan, Profil Vita Alvia dan Lagu Mendung Sing Mesti Udan, Genre Dangdut - Lirik Lagu Mendung Sing Mesti Udan Vita AlviaMendung Sing Mesti Udan
  Vita Alvia   Writed by Admin  479x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram