Lirik lagu Dian Anic Melekan Wadon
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Bli Krasa Kakang Wis Sejen
Ora Sepisan Bae
Yen Ana Wong Wadon Nelpon
Kaya Bli Gelem Katon

Yen Nelpon Umpet Umpetan
Maen Rahasiaan
Yen Cuma Batur Biasa
Kenalaken Ning Kula



Sapa Wadone Kula Rabine
Berhak Nakonane

Reff:
Lunga Bengi Yen Esuk Nembe Katon
Alesan Melekan Bayi Apa Melekan Wadon

Sing Bahaya Dudu Sih Turu Bareng
Sing Luwih Bahaya Yen Wis Melekan Bareng

Yen Nelpon Umpet Umpetan
Maen Rahasiaan
Yen Cuma Batur Biasa
Kenalaken Ning Kula

Sapa Wadone Kula Rabine
Berhak Nakonane

Reff:
Lunga Bengi Yen Esuk Nembe Katon
Alesan Melekan Bayi Apa Melekan Wadon

Sing Bahaya Dudu Sih Turu Bareng
Sing Luwih Bahaya Yen Wis Melekan Bareng

Bli Krasa Kakang Wis Sejen
Ora Sepisan Bae
Yen Ana Wong Wadon Nelpon
Kaya Bli Gelem Katon

Yen Nelpon Umpet Umpetan
Maen Rahasiaan
Yen Cuma Batur Biasa
Kenalaken Ning Kula

Sapa Wadone Kula Rabine
Berhak Nakonane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Melekan Wadon Dian Anic, lirik lagu Dian Anic Melekan Wadon, lirik Melekan Wadon Dian Anic, lirik Dian Anic Melekan Wadon, Kumpulan lirik lagu Dian Anic terlengkap, Kumpulan lirik lagu Disco & Dj Remix terlengkap, Kumpulan lirik lagu Disco & Dj Remix Dian Anic terlengkap
  Dian Anic   Writed by Admin  3898x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram