Lirik lagu Jihan Audy Manise Esemmu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Yen Nyawang Esemmu Iseh Podo Koyo Wektu Iku
Eling Kenangan Manis Karo Sliramu
Kaget Rasane Atiku Nadyan Kowe Among Mantannku
Suwene Ra Tau Ketemu, Ra Sengojo Saiki Petok Sliramu

Sak Umpomo Aku Iseh Ono Neng Atimu
Aku Kepengen Mengulang Kabeh Masa Lalu
Sesandingan Karo Kamu, Sayangku
Opo Sliramu Ngerti Sing Ono Neng Njero Batinku

Manise Esemmu Ngobati Kangenku
Yen Tak Sawang Mripatmu Deg Deg An Njero Dodoku
Atiku Ora Tau Berubah Lan Ra Biso Pindah
Neng Atiku Mung Tetep Sliramu, Sayangku

Yen Nyawang Esemmu Iseh Podo Koyo Wektu Iku
Eling Kenangan Manis Karo Sliramu
Kaget Rasane Atiku Nadyan Kowe Among Mantannku
Suwene Ra Tau Ketemu, Ra Sengojo Saiki Petok Sliramu


Sak Umpomo Aku Iseh Ono Neng Atimu
Aku Kepengen Mengulang Kabeh Masa Lalu
Sesandingan Karo Kamu, Sayangku
Opo Sliramu Ngerti Sing Ono Neng Njero Batinku

Manise Esemmu Ngobati Kangenku
Yen Tak Sawang Mripatmu Deg Deg An Njero Dodoku
Atiku Ora Tau Berubah Lan Ra Biso Pindah
Neng Atiku Mung Tetep Sliramu, Sayangku

Manise Esemmu Ngobati Kangenku
Yen Tak Sawang Mripatmu Deg Deg An Njero Dodoku
Atiku Ora Tau Berubah Lan Ra Biso Pindah
Neng Atiku Mung Tetep Sliramu, Sayangku
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Manise Esemmu Jihan Audy, lirik lagu Jihan Audy Manise Esemmu, lirik Manise Esemmu Jihan Audy, lirik Jihan Audy Manise Esemmu, Kumpulan lirik lagu Jihan Audy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Jihan Audy terlengkap
  Jihan Audy   Writed by Admin  46x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram