Lirik lagu Mahesa Lungset
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sun Sembur Esem Iki
Masio Tah Udan Njero Ati
Nono Wujude Ulihe Ngenteni
Lungset Ati Iki

Riko Ngajaki Pisahan
Sak Temene Isun Salah Paran
Welas Ring Ati Wis Sing Nono Liyo
Sulung Tah Sulung Riko Apuwo

Tau Tah Isun Ngeliyo
Uwah Roso Ambi Riko
Tau Tah Isun Ngeloro
Tapi Riko Suloyo Uwah Janji Lan Roso

Riko Ngajaki Pisahan
Sak Temene Isun Salah Paran
Welas Ring Ati Wis Sing Nono Liyo
Sulung Tah Sulung Riko Apuwo

Tau Tah Isun Ngeliyo
Uwah Roso Ambi Riko
Tau Tah Isun Ngeloro
Tapi Riko Suloyo Uwah Janji Lan Roso

Sepurane Dung Isun Ngelarani Riko
Uwah Janji Lan Ati Ngeliyo
Sepurane Dung Isun Ninggalaken Riko
Hang Sun Jaluk Mung Siji
Riko Tetep Wangi Masio Isun Sing Ono
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Lungset Mahesa, lirik lagu Mahesa Lungset, lirik Lungset Mahesa, lirik Mahesa Lungset, Kumpulan lirik lagu Mahesa terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Mahesa terlengkap
  Mahesa   Writed by Admin  374x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram