Lirik lagu Vita Alvia Loro Untu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kowe Njaluk Opo Wae Pokok Gelem Tak Rabine
Manut Wae
Rasah Mikir Rono Rene, Pokoke Tancap Gas Wae
Manut Wae

Ndang Jawaben Pitakonku Ojo Nganti Aku Nesu
Ngontal Watu
Yen Iyo Jawab I Love You Yen Ora Yo Mati Aku
Loro Untu

Ojo Kuatir Aku Sayang Padamu
Ora Kiro Kowe Arepe Tak Madu
Amung Siji Aku Ra Nduwe Fu
Tapi Kan Ku Berikan Sekujur Tubuhku

Kowe Njaluk Opo Wae Pokok Gelem Tak Rabine
Manut Wae
Rasah Mikir Rono Rene Pokoke Tancap Gas Wae
Manut Wae

Ndang Jawaben Pitakonku Ojo Nganti Aku Nesu
Ngontal Watu
Yen Iyo Jawab I Love You Yen Ora Yo Mati Aku
Loro Untu

Ojo Kuatir Aku Sayang Padamu
Ora Kiro Kowe Arepe Tak Madu
Amung Siji Aku Ra Nduwe Fu
Tapi Kan Ku Berikan Sekujur Tubuhku

Ojo Kuatir Aku Sayang Padamu
Ora Kiro Kowe Arepe Tak Madu
Amung Siji Aku Ra Nduwe Fu
Tapi Kan Ku Berikan Sekujur Tubuhku

Kowe Njaluk Opo Wae, Pokok Gelem Tak Rabine
Manut Wae
Rasah Mikir Rono Rene, Pokoke Tancap Gas Wae
Manut Wae

Ndang Jawaben Pitakonku Ojo Nganti Aku Nesu
Ngontal Watu
Yen Iyo Jawab I Love You Yen Ora Yo Mati Aku
Loro Untu Loro Untu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Loro Untu Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Loro Untu, lirik Loro Untu Vita Alvia, lirik Vita Alvia Loro Untu, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  268x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram