Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp72/sess_4t8l6r0j4eatluoqdauiofe1qq, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/lsphp/session/lsphp72) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2
Lirik lagu Loro Njero Vita Alvia - lirik-lagu.net
Lirik lagu Vita Alvia Loro Njero
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Opo Tah Salah Kadung Atinisun Loro
Opo Tah Salah Kadung Netes Banyu Moto
Sing Kuat Isun Nompo Riko Nggawe Cerito

Opo Tah Salah Kadung Sun Muring Nyang Riko
Opo Tah Salah Ugo Kadung Isun Ngersulo
Sing Kuat Isun Nompo Riko Gawe Nggawe Cerito
Mentalane Gawe Remok Iso Dodo

Loro Ring Njerone Ati Durung Biso Ditambani
Keliwat Perihe Racun Hang Riko Siramno
Mentolo Awak Riko Nggawe Atinisun Loro
Mageh Tah Biso Dipercoyo Kabeh Janji Riko

Opo Tah Salah Kadung Sun Muring Nyang Riko
Opo Tah Salah Ugo Kadung Isun Ngersulo
Sing Kuat Isun Nompo Riko Gawe Nggawe Cerito
Mentalane Gawe Remok Iso Dodo

Loro Ring Njerone Ati Durung Biso Ditambani
Keliwat Perihe Racun Hang Riko Siramno
Mentolo Awak Riko Nggawe Atinisun Loro
Mageh Tah Biso Dipercoyo Kabeh Janji Riko

Loro Ring Njerone Ati Durung Biso Ditambani
Keliwat Perihe Racun Hang Riko Siramno
Mentolo Awak Riko Nggawe Atinisun Loro
Mageh Tah Biso Dipercoyo Kabeh Janji Riko
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Loro Njero Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Loro Njero, lirik Loro Njero Vita Alvia, lirik Vita Alvia Loro Njero, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  393x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram