Lirik lagu Sony Jos Kuli Bangunan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
[ * ]
Telung Tahun Aku Kenal Kowe
Hubungane Podo Rakete
Bapak Ibu Kabeh Wis Setuju
Kepingin Duwe Mantu Aku

Kowe Seneng Aku Yo Seneng
Podo-podo Nduweni Tresno
Sumpah Janji Neng Pinggir Kali
Nanging Saiki Kowe Sing Ngingkari

Tak Belani Dik Kerjo Bangunan
Ora Perduli Panas Lan Udan
Tak Belani Dik Kerja Bangunan
Demi Tresno Marang Sliramu

Aku Ora Nyono Kowe Arep Ngono
Tego Temen Kowe Ninggalno Aku
Aku Ora Nyono Kowe Arep Ngono
Tega Temen Kowe Ninggalno Aku

Reff

Ulangi Dari Awal [ * ]
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kuli Bangunan Sony Jos, lirik lagu Sony Jos Kuli Bangunan, lirik Kuli Bangunan Sony Jos, lirik Sony Jos Kuli Bangunan, Kumpulan lirik lagu Sony Jos terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Sony Jos terlengkap, Download Lirik Lagu Kuli Bangunan Sony Jos, Chord dan Lirik Lagu Kuli Bangunan Sony Jos, Terjemahan Lirik Lagu Kuli Bangunan Sony Jos,Sony Jos Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kuli Bangunan, Profil Sony Jos dan Lagu Kuli Bangunan, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kuli Bangunan Sony JosKuli Bangunan
  Sony Jos   Writed by Admin  2455x     Friday, 18-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram