Lirik lagu Vita Alvia Kelilipen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Paran Kurange Awak Isun Yo Nong Riko
Sing Tau Rewel Masio Kerep Di Gudo
Alih Alih Terimo Riko Sun Dampingi
Malah Saiki Riko Wani Main Mburi

Ojo Sampek Riko Getun Nong Dino Mburine
Masio Gedigi Sun Angel Golet Gantine

Kelilipen Atin Riko Yo Wes Kelilipen
Sing Biso Maning Ulihe Riko Mbedakaken
Pilih Nyanding Larene Mburu Seneng Ring Ati
Mbuang Isun Hang Wes Katon Gati

Kelilipen Atin Riko Yo Wes Kelilipen
Sing Biso Maning Ulihe Riko Mbedakaken
Pilih Nyanding Larene Mburu Seneng Ring Ati
Mbuang Isun Hang Wes Katon Gati

Paran Kurange Awak Isun Yo Nong Riko
Sing Tau Rewel Masio Kerep Di Gudo
Alih Alih Terimo Riko Sun Dampingi
Malah Saiki Riko Wani Main Mburi

Ojo Sampek Riko Getun Nong Dino Mburine
Masio Gedigi Sun Angel Golet Gantine

Kelilipen Atin Riko Yo Wes Kelilipen
Sing Biso Maning Ulihe Riko Mbedakaken
Pilih Nyanding Larene Mburu Seneng Ring Ati
Mbuang Isun Hang Wes Katon Gati

Kelilipen Atin Riko Yo Wes Kelilipen
Sing Biso Maning Ulihe Riko Mbedakaken
Pilih Nyanding Larene Mburu Seneng Ring Ati
Mbuang Isun Hang Wes Katon Gati

Kelilipen Atin Riko Yo Wes Kelilipen
Sing Biso Maning Ulihe Riko Mbedakaken
Pilih Nyanding Larene Mburu Seneng Ring Ati
Mbuang Isun Hang Wes Katon Gati

Kelilipen Atin Riko Yo Wes Kelilipen
Sing Biso Maning Ulihe Riko Mbedakaken
Pilih Nyanding Larene Mburu Seneng Ring Ati
Mbuang Isun Hang Wes Katon Gati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kelilipen Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Kelilipen, lirik Kelilipen Vita Alvia, lirik Vita Alvia Kelilipen, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  187x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram