Lirik lagu Tasya Rosmala Kasmaran Sejak Mengenal Dirimu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dik Aku Bali, Arep Nepati Janji
Tak Jaluk Kowe Ra Ngapusi
Lungaku Wingi Amung Golek Rejeki
Tak Bukteke Kowe Ojo Mbedo Ati

Wes Seprene Suwene Aku Lunga Ninggal Kowe
Adoh Paran Yo Mung Dinggo Kowe

Aku Lilo Adoh Omah, Adoh Wong Tuwo
Demi Kowe Ben Supaya Tetep Mulya
Tresnaku Ra Bakal Ilang Senajan Adoh Paranku
Setiaku Karo Kowe Tekan Matiku

Aku Lunga Ra Ngilang, Nanging Mergo Kahanan
Aku Ora Ngapusi, Bakal Tak Perjuangkan
Mikir Masa Depan Karo Golek Modal
Dinggo Sesuk Rabi, Duduk Di Pelaminan

Mugo Gusti Ngijabahi Aku Kowe Dadi Siji
Bakal Urip Bebrayan, Ojo Wedi Kelangan
Aku Ning Sandingmu, Ngancani Uripmu
Mergo Yo Mung Kowe Sing Gawe Seneng Atiku

Wes Seprene Suwene Aku Lunga Ninggal Kowe
Adoh Paran Yo Mung Dinggo Kowe

Aku Lilo Adoh Omah, Adoh Wong Tuwo
Demi Kowe Ben Supaya Tetep Mulya
Tresnaku Ra Bakal Ilang Senajan Adoh Paranku
Setiaku Karo Kowe Tekan Matiku

Matur Suwun Wis Gelem Nompo Aku
Sampun Percoyo Karo Janji Janjiku
Bakal Tak Jaga Tekaning Patiku
Kanggoku Awakmu Kui Harga Diriku

Wes Seprene Suwene Aku Lunga Ninggal Kowe
Adoh Paran Yo Mung Dinggo Kowe

Aku Lilo Adoh Omah, Adoh Wong Tuwo
Demi Kowe Ben Supaya Tetep Mulya
Tresnaku Ra Bakal Ilang Senajan Adoh Paranku
Setiaku Karo Kowe Tekan Matiku

Aku Lilo Adoh Omah, Adoh Wong Tuwo
Demi Kowe Ben Supaya Tetep Mulya
Tresnaku Ra Bakal Ilang Senajan Adoh Paranku
Setiaku Karo Kowe Tekan Matiku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kasmaran Sejak Mengenal Dirimu Tasya Rosmala, lirik lagu Tasya Rosmala Kasmaran Sejak Mengenal Dirimu, lirik Kasmaran Sejak Mengenal Dirimu Tasya Rosmala, lirik Tasya Rosmala Kasmaran Sejak Mengenal Dirimu, Kumpulan lirik lagu Tasya Rosmala terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Tasya Rosmala terlengkap
  Tasya Rosmala   Writed by Admin  123x     Thursday, 25-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu