Lirik lagu Nining Meida Kalangkang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mungguhing Dina Impenan
Geuning Sakitu Deudeuhna
Kanyaah Nu Wening Bersih
Sadia Jadi Kakasih

Mungguhing Dina Impenan
Geuning Sakitu Leahna
Pamenteu Marahmay Manis
Teu Isin Paambung Damis

Rambut Panjang Nu Ngarumbay
Disangkeh Panangan Nyampay
Lalaunan Raray Tanggah
Rangkulan Karaos Pageuh

Luhur Pasir Tepung Deter
Perlambang Asih Nu Mekar
Kabagjaan Nu Duaan
Nu Duaan

Hanjakal-hanjakal Teuing
Endah Ngan Ukur Kalangkang
Harepan-harepan Diri
Sing Nyanding Jeung Kanyataan

Mungguhing Dina Impenan
Geuning Sakitu Deudeuhna
Kanyaah Nu Wening Bersih
Sadia Jadi Kakasih

Mungguhing Dina Impenan
Geuning Sakitu Leahna
Pamenteu Marahmay Manis
Teu Isin Paambung Damis

Rambut Panjang Nu Ngarumbay
Disangkeh Panangan Nyampay
Lalaunan Raray Tanggah
Rangkulan Karaos Pageuh

Luhur Pasir Tepung Deter
Perlambang Asih Nu Mekar
Kabagjaan Nu Duaan
Nu Duaan

Hanjakal-hanjakal Teuing
Endah Ngan Ukur Kalangkang
Harepan-harepan Diri
Sing Nyanding Jeung Kanyataan

Rambut Panjang Nu Ngarumbay
Disangkeh Panangan Nyampay
Lalaunan Raray Tanggah
Rangkulan Karaos Pageuh

Luhur Pasir Tepung Deter
Perlambang Asih Nu Mekar
Kabagjaan Nu Duaan
Nu Duaan

Rambut Panjang Nu Ngarumbay
Disangkeh Panangan Nyampay
Lalaunan Raray Tanggah
Rangkulan Karaos Pageuh

Luhur Pasir Tepung Deter
Perlambang Asih Nu Mekar
Kabagjaan Nu Duaan
Nu Duaan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kalangkang Nining Meida, lirik lagu Nining Meida Kalangkang, lirik Kalangkang Nining Meida, lirik Nining Meida Kalangkang, Kumpulan lirik lagu Nining Meida terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Nining Meida terlengkap
  Nining Meida   Writed by Admin  97x     Monday, 16-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram