Lirik lagu Doel Sumbang Jol
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
*
Jol
Anjeun Datang Deui
Sanggeus Sababaraha Kali
Ngahianat
Nganyeyeri
Torojol Jol Jol
Anjeun Datang Deui

Jol
Anjeun Datang Deui
Kuaneh Naha Kuring Beut Lengle
Hararese
Nutup Hate
Torojol Jol Jol
Anjeun Datang Deui

Kukuring Ditutup Ku Anjeun Dibuka
Tutup Buka Rusak Engselna
Kukuring Ditutup Kuanjeun Dibuka
Tutup Buka Leungit Koncina
Kukuring Ditutup Kuanjen Dibuka
Tutup Buka Lesot Tolakna
Kukuring Ditutup Kuanjen Dibuka
Tungtung Namah Panto Muka Salilana

Jol
Anjeun Datang Deui
Kungsi Ngahianat Kungsi Nganyenyeri
Kuring Lengle Eleh Deui
Daek Deui Popo Poek Kana Kanyeri

Back To *

**
Kukuring Ditutup Ku Anjeun Dibuka
Tutup Buka Rusak Engselna
Kukuring Ditutup Kuanjeun Dibuka
Tutup Buka Leungit Koncina
Kukuring Ditutup Kuanjen Dibuka
Tutup Buka Lesot Tolakna
Kukuring Ditutup Kuanjen Dibuka
Tungtung Namah Panto Muka Salilana

Back To **
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Jol Doel Sumbang, lirik lagu Doel Sumbang Jol, lirik Jol Doel Sumbang, lirik Doel Sumbang Jol, Kumpulan lirik lagu Doel Sumbang terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Doel Sumbang terlengkap
  Doel Sumbang   Writed by Admin  261x     Saturday, 27-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram