Lirik lagu Ndx A.k.a Janur Kuning
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Lorone Atiku Iki
Krungu Kabar Koe Wes Oleh Ganti
Saktenane Atiku Loro
Nanging Aku Mencoba Rapopo

Rosone Atiku Remuk Ra Karuan
Kelingan Janjimu Naliko Gandengan

Tresnoku Ora Bakal Ilang
Senajan Atiku Tau Kelaran
Karepku Urep Bebarengan
Sesandingan Tekan Bebrayan

Kobong Ati Iku Krungu Koe Oleh Ganti
Sandiwarane Tresno Wes Tamat Dadi Loro
Aku Sing Iso Nompo Aku Iso Legowo
Ndelok Neng Ngarep Moto Koe Rabi Ro Wong Liyo
Mbok Mesakno Aku Mbok Welasno Aku
Cintaku Tak Terbatas Waktu Oh Sayangku
Kembalilah Kepadaku

Rosone Atiku Remuk Ra Karuan
Kelingan Janjimu Naliko Gandengan
Tresnoku Ora Bakal Ilang Senajan Atiku Tau Kelaran
Karepku Urep Bebarengan Sesandingan Tekan Bebrayan

Lorone Atiku Iki Krungu Kabar Koe Wes Oleh Ganti
Saktenane Atiku Loro Nanging Aku Mencoba Rapopo
Rosone Atiku Remuk Ra Karuan
Kelingan Janjimu Naliko Gandengan

Tresnoku Ora Bakal Ilang Senajan Atiku Tau Kelaran
Karepku Urep Bebarengan Sesandingan Tekan Bebrayan
Tresnoku Ora Bakal Ilang Senajan Atiku Tau Kelaran
Karepku Urep Bebarengan Sesandingan Tekan Bebrayan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Janur Kuning Ndx A.k.a, lirik lagu Ndx A.k.a Janur Kuning, lirik Janur Kuning Ndx A.k.a, lirik Ndx A.k.a Janur Kuning, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a terlengkap
  Ndx A.k.a   Writed by Admin  253x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram