Lirik lagu Vita Alvia Guo Tangis
Kesel Uliye Sun Jangkah
Gapeh Gayu Ati Hang Sun Pingini
Getung Kegubeg Roso
Sing Nyongko Mung Wirang Hang Isun Tompo

Batin Wis Sing Kuat Nyonggo
Perih Hang Sung Roso Keliwat Loro
Eluh Temetes Ring Pipi
Kebuang Angenan Kabeh Mung Impi

Isun Dudu Kulite Kacang
Hang Biso Dibuang Dung Mari Dipangan
Isun Ugo Dudu Timplikan Ondo
Hang Biso Di Ideg Kanggo Gayuh Angenan Riko

Wes Jeru Loro Hang Sung Roso
Koyo Koyo Sing Kira Maning Isun Biso Nyepuro
Wes Tatu Beset Ati Iki, Wes Riko Apusi
Bolak Balik Awak Iki Riko Larani

Batin Wis Sing Kuat Nyonggo
Perih Hang Sung Roso Keliwat Loro
Eluh Temetes Ring Pipi
Kebuang Angenan Kabeh Mung Impi

Isun Dudu Kulite Kacang
Hang Biso Dibuang Dung Mari Dipangan
Isun Ugo Dudu Timplikan Ondo
Hang Biso Di Ideg Kanggo Gayuh Angenan Riko

Wes Jeru Loro Hang Sung Roso
Koyo Koyo Sing Kira Maning Isun Biso Nyepuro
Wes Tatu Beset Ati Iki, Wes Riko Apusi
Bolak Balik Awak Iki Riko Larani, Larani
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Guo Tangis Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Guo Tangis, lirik Guo Tangis Vita Alvia, lirik Vita Alvia Guo Tangis, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  26x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram