Lirik lagu Om Sera Do Re Mi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Do Re Mi Dadu Karo Remi Wiwit Iki Mbok Yo Dilereni
Mugo-mugo Gusti Inggalo Ngejabahi
Leren Judi Insyaallah Munggah Kaji

Jaman Mbiyen Kae Mak’e Wes Natih Ngelingne
Judine Mbok Ojo Diteruske
Mbok Dipikir Tuek’e Timbang Soro Uripe
Ora Sugih Sing Ono Malah Kere

Umpomo Mbiyen Kowe Manut Kandane Wong Tuwo
Tak Mungkin Uripmu Tansah Rekoso
Bondo Lan Dunyo Kabeh Ilang Musno
Sing Ono Kari Rogo Karo Nyowo Wowowowooo
Album Indexliriklagu.info
Do Re Mi Dadu Karo Remi Wiwit Iki Mbok Yo Dilereni
Domino Kiyu-kiyu Togel’e Ora Metu
Ben Dino Sambat Mumet Sambat Ngelu

Do Re Mi Dadu Karo Remi Wiwit Iki Mbok Yo Dilereni
Mugo-mugo Gusti Inggalo Ngejabahi
Leren Judi Insyaallah Munggah Kaji

Umpomo Mbiyen Kowe Manut Kandane Wong Tuwo
Tak Mungkin Uripmu Tansah Rekoso
Bondo Lan Dunyo Kabeh Ilang Musno
Sing Ono Kari Rogo Karo Nyowo Wowowowooo

Do Re Mi Dadu Karo Remi Wiwit Iki Mbok Yo Dilereni
Domino Kiyu-kiyu Togel’e Ora Metu
Ben Dino Sambat Mumet Sambat Ngelu

Do Re Mi Dadu Karo Remi Wiwit Iki Mbok Yo Dilereni
Mugo-mugo Gusti Inggalo Ngejabahi
Leren Judi Insyaallah Munggah Kaji
Leren Judi Insyaallah Munggah Kaji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Do Re Mi Om Sera, lirik lagu Om Sera Do Re Mi, lirik Do Re Mi Om Sera, lirik Om Sera Do Re Mi, Kumpulan lirik lagu Om Sera terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Om Sera terlengkap
  Om Sera   Writed by Admin  96x     Tuesday, 07-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram