Lirik lagu Ressy Kania Dewi Daun Puspa
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Disawang Ti Kaanggangan
Daun Puspa Saé Pisan
Daun Mangrupa Hiasan
Pantes Ayana Di Taman

Ta-ta-ta Ri-ra-ri-ra-ri-ra
Ta-ta-ta-ta Ri-ra-ri-ra
Ta-ta-ta-ta Ri-ra-ri-ra
Ta-ta-ta-ta Ri-ra-ri-ra

Disawang Ti Kaanggangan
Daun Puspa Saé Pisan
Daun Mangrupa Hiasana
Pantes Ayana Di Taman

Daun Puspa Anu éndah
Mangrupa Hiji Kenangan
Waktu Pasini Duaan
Manéhna Milu Nyarengan

Di-di-di-di-di-di Samberan
Ku-ku-ku-ku-ku-ku Kupu
Di-di-di-di-di-di Hélaran
Ku-ku-ku-ku-ku-ku Bangbara

Abdi Kapok, Moal Bobogohan Deui
Abdi Bosen Putus Deui, Putus Deui
Pegat Benang Bisa Disambungkeun Deui
Ari Putus Cinta Sok Hésé Ngubarannana

Aku Kapok, Gak Mau Pacaran Lagi
Aku Bosen Putus Lagi, Putus Lagi
Putus Tali Bisa Disambung Kembali
Kalo Putus Cinta Sakitnya Sampai Disini

Akang Haji, Sorban Palid
Palidna Ka Cilamaya
Akang Haji, Sumangga Calik
Nyanggakeun Mah Kang Haji Sa Aya-aya

Samping Hideung Dina Bilik
Kamana Mah Ngaitkeunnana
Abdi Nineung Da Kanu Balik
Ari Kumaha Mah Kang Haji Nuturkeunnana

Ta-ta-ta Ri-ra-ri-ra-ri-ra
Ta-ta-ta Ri-ra-ri-ra
Ta-ta-ta Ri-ra-ri-ra
Ta-ta-ta Ri-ra-ri-ra

Disawang Ti Kaanggangan
Daun Puspa Saé Pisan
Daun Mangrupa Hiasan
Pantes Ayana Di Taman

Daun Puspa Anu éndah
Mangrupa Hiji Kenangan
Waktu Pasini Duaan
Manéhna Milu Nyarengan

Disawang Ti Kaanggangan
Daun Puspa Saé Pisan
Daun Mangrupa Hiasana
Pantes Ayana Di Taman

Daun Puspa Anu éndah
Mangrupa Hiji Kenangan
Waktu Pasini Duaan
Manéhna Milu Nyarengan

Di-di-di-di Samberan
Ku-ku-ku-ku-ku-ku-ku Kupu
Di-di-di-di Hélaran
Ku-ku-ku-ku-ku-ku Bangbara

Akang Haji Sorban Palid
Palidna Ka Cilamaya
Akang Haji Sumangga Calik
Nyanggakeun Mah Kang Haji Sa Aya-aya

Samping Hideung Dina Bilik
Kamana Mah Ngaitkeunnana
Abdi Nineung Da Kanu Balik
Ari Kumaha Mah Kang Haji Nuturkeunnana

Abdi Kapok, Moal Bobogohan Deui
Abdi Bosen Putus Deui, Putus Deui
Pegat Benang Bisa Disambungkeun Deui
Ari Putus Cinta Sok Hésé Ngubarannana

Aku Kapok, Gak Mau Pacaran Lagi
Aku Bosen Putus Lagi, Putus Lagi
Putus Tali Bisa Di Sambung Kembali
Kalo Putus Cinta Sakitnya Sampai Disini

Ta-ta-ta Ri-ra-ri Ra-ri-ra
Ta-ta-ta-ta Ri-ra-ri-ra
Ta-ta-ta-ta Ri-ra-ri-ra
Ta-ta-ta-ta Ri-ra-ri-ra
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Daun Puspa Ressy Kania Dewi, lirik lagu Ressy Kania Dewi Daun Puspa, lirik Daun Puspa Ressy Kania Dewi, lirik Ressy Kania Dewi Daun Puspa, Kumpulan lirik lagu Ressy Kania Dewi terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Ressy Kania Dewi terlengkap
  Ressy Kania Dewi   Writed by Admin  255x     Saturday, 02-01-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram