Lirik lagu Eka Angelina Dasar Jodo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kasusah Ditambah
Rumah Tangga Teh Payah
Ulah Sok Ngagoda Da Puguh Ge Gogoda
Kasusah Ditambah
Rumah Tangga Te Payah
Salaki Teu Ngarti Pan Di Imah Teu Mahi
Ngupahan Sorangan Batan Papaseaan
Duriat Teu Pegat Asal Ulah Basilah

Gogoda Dodoja Mun Urang Rumah Tangga
Sakapeung Sok Ludeung
Rek Menta Diserahkeun
Tapina Tong Aral Kawas Lain Wanita

Ulah Sok Ngadoda Dapuguh Ge Gogoda
Kasusah Ditambah
Rumah Tangga Te Payah
Salaki Teu Ngarti Pan Di Imah Teu Mahi
Ngupahan Sorangan Batan Papaseaan

Duriat Teu Pegat Asal Ulah Basilah
Kasusah Ditambah

Rumah Tangga Te Payah
Salaki Teu Ngarti Pan Di Imah Teu Mahi
Ngupahan Sorangan Batan Papaseaan
Duriat Teu Pegat Asal Ulah Basilah
Gogoda Dodoja Mun Urang Rumah Tangga
Sakapeung Sok Ludeung
Rek Menta Diserahkeun
Tapi Na Tong Ara Kawas Lain Wanita
Ulahsok Ngadoda Dapuguh Ge Gogoda
Kasusah Ditambah
Rumah Tangga Te Payah

Salaki Teu Ngarti Pan Di Imah Teu Mahi
Ngupahan Sorangan Batan Papaseaan
Duriat Teu Pegat Asal Ulah Basilah
Gogoda Dodoja Mun Urang Rumah Tangga

Sakapeung Sok Ludeung
Rek Menta Diserahkeun
Tapi Na Tong Ara Kawas Lain Wanita
Ulahsok Ngadoda Dapuguh Ge Gogoda
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Dasar Jodo Eka Angelina, lirik lagu Eka Angelina Dasar Jodo, lirik Dasar Jodo Eka Angelina, lirik Eka Angelina Dasar Jodo, Kumpulan lirik lagu Eka Angelina terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eka Angelina terlengkap
  Eka Angelina   Writed by Admin  88x     Monday, 27-06-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram