Lirik lagu Shinta Arsinta Feat Arya Galih Dadi Siji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Pandongaku tekan tuo
Nganti sing misah ke nyowo
Kang mas aku percoyo
Koe ra gampang keno godo

Bebarengan jogo ati
Ojo ngasi ngelarani
Yo mung siji yo mung koe tekan mati

Wes tak pasrahke kabeh karo gusti
Udane sore sing dadi saksi
Naliko kabeh iki tak lakoni ikhlas ati
Mugo gusti maringi dalan sing tak pingini

Dadi siji tekan tuo sesandingan
Ojo mung iso ninggalke kenangan
Arepo mengko nyowo iki uwis ilang salah siji
Rabakal ono sing iso ganteni

Pandongaku tekan tuo
Nganti sing misah ke nyowo
Kang mas aku percoyo
Koe ra gampang keno godo

Bebarengan jogo ati
Ojo ngasi ngelarani
Yo mung siji yo mung koe tekan mati

Dadi siji tekan tuo sesandingan
Ojo mung iso ninggalke kenangan
Arepo mengko nyowo iki uwis ilang salah siji
Rabakal ono sing iso ganteni

Seko aku karo koe iso dadi awakdewe
Maturnuwun wis ngancani selama iki
Tak temokke kabeh bahagiaku sing tak karepke
Karo koe kabeh wes dadi takdir e
Karo koe kabeh wes dadi dalane

Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Dadi Siji Shinta Arsinta Feat Arya Galih, lirik lagu Shinta Arsinta Feat Arya Galih Dadi Siji, lirik Dadi Siji Shinta Arsinta Feat Arya Galih, lirik Shinta Arsinta Feat Arya Galih Dadi Siji, Kumpulan lirik lagu Shinta Arsinta Feat Arya Galih terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Shinta Arsinta Feat Arya Galih terlengkap, Download Lirik Lagu Dadi Siji Shinta Arsinta Feat Arya Galih, Chord dan Lirik Lagu Dadi Siji Shinta Arsinta Feat Arya Galih, Terjemahan Lirik Lagu Dadi Siji Shinta Arsinta Feat Arya Galih,Shinta Arsinta Feat Arya Galih Dangdut - Lirik Lagu Dadi Siji, Profil Shinta Arsinta Feat Arya Galih dan Lagu Dadi Siji, Genre Dangdut - Lirik Lagu Dadi Siji Shinta Arsinta Feat Arya GalihDadi Siji
  Shinta Arsinta Feat Arya Galih   Writed by Admin  1274x     Sunday, 28-05-2023
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram