Lirik lagu Shinta Arsinta Feat Arya Galih Babar Pisan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Jaluk ati wis tak kei
Jaluk kuwi tak paringi
Jiwo rogo bondo dunyo tak wenehi

Lemah sawah wis tak doli
Kanggo kowe sing tak sayangi
Jebulane pungkasane babar pisan

Aku kadung kasmaran
Aku wedi kelangan
Sumpah janjimu urip selawase
Nangging jebule tresnomu mung dolanan

Janji urip bebarengan
Nganti maut memisahkan
Nangging sliramu kegodo wedoan
Entek ati entek bondo babar pisan

Jaluk ati wis tak kei
Jaluk Kuwi tak paringi
Jiwo rogo bondo dunyo tak wenehi

Lemah sawah wis tak doli
Kanggo kowe sing tak sayangi
Jebulane pungkasane babar pisan

Aku kadung kasmaran
Aku wedi kelangan
Sumpah janjimu urip selawase
Nangging jebule tresnomu mung dolanan

Janji urip bebarengan
Nganti maut memisahkan
Nangging sliramu kegodo wedoan
Entek ati entek bondo babar pisan

Jaluk ati wis tak kei
Jaluk Kuwi tak paringi
Jiwo rogo bondo dunyo tak wenehi

Lemah sawah wis tak doli
Kanggo kowe sing tak sayangi
Jebulane pungkasane babar pisan

Jaluk ati wis tak kei
Jaluk Kuwi tak paringi
Jiwo rogo bondo dunyo tak wenehi

Lemah sawah wis tak doli
Kanggo kowe sing tak sayangi
Jebulane pungkasane babar pisan

Entek awak entek pikiran babar pisan
Pungkasane sak kabaheeee babar pisaan

Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Babar Pisan Shinta Arsinta Feat Arya Galih, lirik lagu Shinta Arsinta Feat Arya Galih Babar Pisan , lirik Babar Pisan Shinta Arsinta Feat Arya Galih, lirik Shinta Arsinta Feat Arya Galih Babar Pisan , Kumpulan lirik lagu Shinta Arsinta Feat Arya Galih terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Shinta Arsinta Feat Arya Galih terlengkap, Download Lirik Lagu Babar Pisan Shinta Arsinta Feat Arya Galih, Chord dan Lirik Lagu Babar Pisan Shinta Arsinta Feat Arya Galih, Terjemahan Lirik Lagu Babar Pisan Shinta Arsinta Feat Arya Galih,Shinta Arsinta Feat Arya Galih - Lirik Lagu Babar Pisan , Profil Shinta Arsinta Feat Arya Galih dan Lagu Babar Pisan , Genre - Lirik Lagu Babar Pisan Shinta Arsinta Feat Arya GalihBabar Pisan
  Shinta Arsinta Feat Arya Galih   Writed by Admin  571x     Thursday, 25-01-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram